TUĞÇE İLE ŞENOL BİR ÖMÜR MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR

Tuğçe ile Şenol ENG Garden Düğün salonunda düzenlenen muhteşem düğün cemiyeti ile dünya evine girdiler.

TUĞÇE İLE ŞENOL BİR ÖMÜR MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR


Hendek’te sevilen ailelerden Yener ve Fatma Çaltepe çiftinin oğulları ilçemiz esnaflarından Şenol, Yusuf ve Ayla Alandilek çiftinin kızları Tuğçe ile düzenlenen muhteşem düğün cemiyeti ile dünya evine girerek bir ömür boyu mutluluğa yelken açtılar.

ENG Garden düğün salonunda Tuğçe ile Şenol Çaltepe’nin düğün cemiyetine, Siyasi parti temsilcileri, iş adamları, esnaflar, sevenleri ve yakınları katıldı.

Havai fişek gösterileri altında salona giren Tuğçe ve Şenol çiftinin pasta kesimini gerçekleştirmesinin ardından nikâh töreni düzenlendi.

Tuğçe ve Şenol çiftinin Nikâhını Belediye Nikah memuru kıyarken şahitliklerini ise Cumhur Dervişoğlu ve Bertan Kılıç yaptı.

Nikah töreninin ardından yoğun katılımın olduğu düğün cemiyetinde Tuğçe ve Şenol çifti mutluluklarını sevenleri ve yakınları ile gönüllerince eğlenerek pekiştirdiler.

Çaltepe ve Alandilek aileleri çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.



Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184