TÜREDİ AİLESİNDEN MUHTEŞEM DÜĞÜN

Yiğit ve İnna Hendek’te dillere destan düğünle bir ömür hayata yelken açtılar.

TÜREDİ AİLESİNDEN MUHTEŞEM DÜĞÜN


Efor Demir Yönetim Kurulu Başkanı, Boğazspor Yönetim kurulu üyesi iş adamı Metin ve Meliha Türedi çifti oğulları Yiğit ile Ukrayna’da yaşayan Chernikova ailenin kızları İnna ile dillere destan bir düğünle bir ömür hayata yelken açtılar.

Yiğit ve İnna’nın Dereboğazı mahallesinde ki hanelerinde düzenlenen düğüne İş adamları, Siyasetçiler, Spor camiası, Chernikova ailesi, Türedi ailesinin sevenleri ve yakınları katıldı.

Muhteşem bir organizasyonun olduğu düğün cemiyetinde Yiğit ve İnna çifti dans etmelerinin ardından pasta kesimini gerçekleştirdiler.

Türedi ailesi çocuklarının mutlu gününde sürpriz yaparak Yiğit ve İnna’nın çocukluğundan bugüne olan fotoğrafların slayt sunum ile gösterimi hem ilgi ile izlendi hem de duygu dolu anlar yaşandı.

İnna ve Yiğit hediyelerin takdim edilmesinin ardından aileleri ve sevenleri ile gönüllerince eğlenerek mutluluklarını pekiştirdiler.

Hendek’li iş adamlarımızdan Efor Demir yönetim Kurulu başkanı, Boğazspor Yönetim kurulu üyesi Metin Türedi

Oğlumuz ve kızımızın düğün merasiminde bu heyecanı bu coşkuyu bizler ile paylaştığınız için en kalbi duygularımla, şahsım ve eşim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Türedi ailesi çocuklarının düğün cemiyetine katılan misafirleri ile tek tek yakından ilgilendi.

Gecede Zühal Organizasyon ve Kupa Yemek kusursuz hizmet ettiler.







Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2016, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184