Türk Sanat Müziği Gecesi Coşturdu

Hendek Türk Sanat Müziği Korosu coşku dolu muhteşem bir konser daha verdi.

Türk Sanat Müziği Gecesi Coşturdu


Hendek Ticaret Merkezinde yapılan Türk sanat Müziği konserine Hendek kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, İlçe Milli eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Yılkın, Bağımsız Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve müziksever Hendekliler katılım gösterdi.

Hendek Kaymakamlığının katkıları ile düzenlenen ve Sunuculuğunu Zafer Konuk'un yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Türk Sanat Konserinde koronun muhteşem uyumu ile bir birinden güzel Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi.


İki bölümden oluşan konserin ikinci bölümü ve finali coşku içerisinde geçti. İzleyicilerin finalde elmayı top top yapalım isteklerini de yerine getiren koronun şarkıyı salondaki müzikseverler ile beraber söylemesi unutulmaz güzellikte coşkuya sahne oldu.

Gece sonunda Hendek Kaymakamı Orhan Burhan kısa bir konuşma yaparak, Türk Sanat Müziği Korosuna güzel konserleri için teşekkür etti. Gece de koroyu yöneten Ayşen Cengiz hanımefendiye Hendek Kaymakamı Orhan Burhan birde çiçek takdim etti.

Koronun eski renkli simalarından Kamil Duman geceye katılım gösterdi ve koro şefi Ayşen Cengiz hanımefendiye çiçek takdiminde bulundu.

Hendek Ticaret merkezinde gerçekleşen Türk Sanat Müziği gecesi hatıra fotoğrafı çekimleri ile sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184