BİRLİK OLMAK MAHALELERDEN BAŞLAR

Hendek Dikmen Mahallesi (Köyü) Dernekleri birleşme kararı aldı.

BİRLİK OLMAK MAHALELERDEN BAŞLAR


Hendek Dikmen Mahallesi (Köyü) Dernekleri ortak toplantı düzenleyerek birleşme kararı aldılar.

İstanbul Tuzla’da düzenlenen toplantıya Hendek Dikmen Mahallesi Muhtarı ve Dikmen Mahallesi Dernek Başkanı Menderes Ayvaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevzat Pala, Fazlı Köroğlu, Dikmen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Cesur Açıkdilli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seyhan Pektemek, Hasan Gürsu, Sezer Köseoğlu, Ayhan Işıklar, CaferGünbatı, Nihat Günbatı, Zeki Günbatı, BahattinPektemek, Muhammet Pala ve Cafer Akdağ katıldı.

Toplantıda alınan karara göre şu anda mevcut olan iki Dernek, Dikmen Mahallesi (Köyü) Kültür ve Dayanışma Derneği adı altında birleşerek faaliyetlerine devam edeceği ve Derneklerin 20 Nisan 2017 tarihine kadar birleşme işlemlerinin tamamlanacağı açıklandı.

Her iki Dernek Başkanı Menderes Ayvaz ve Cesur Açıkdilli, Ülkemizde yaşanan terör olaylarını lanetliyoruz. Birlik olmak Mahallelerden başlar, bizde ortak karar alarak Dikmen Mahallesi ve İstanbul Merkezli olan iki Derneğimizi birleştirip birlik olduğumuzu, birlikte hareket etmeyi, iyi ve kötü günlerimizde bir arada durmayı ve bizim durumumuzda olan diğer Mahallelere de örnek teşkil etmek amacıyla böyle bir karar aldık. Kararımız Ülkemiz, İlimiz, İlçemiz ve Dikmen Mahallemize hayırlı olsun diyerek ortak açıklama yaptılar.


Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2017, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184