ÇOCUK PARKIMI, HAYVAN PARKIMI

Hendek Sivritepe mahallesinde çocuklar için yapılan Parkı Büyükbaş hayvanların istila etmesinden dolayı çocuklar kullanamıyor.

ÇOCUK PARKIMI, HAYVAN PARKIMI


Sivritepe mahallesinde Belediyenin çocuklar için kurduğu Çocuk parkları etrafı tel örgü çevirili olmadığı için çocukların kullanımı mümkün olmuyor.

Sivritepe Mahallesi Hayvan Parkı

Mahalle sakinleri büyükbaş hayvanların çocuk parkında olmasından dolayı çocuklarının park kullanamadıklarını dile getirerek “ Çocuklarımız parkın olduğu yerde tel örgü ile çevirili olmadığı için yola çıkabilir. Çocuklarımız büyükbaş hayvanların korkusundan parkı kullanamıyor ve oyun oynayamıyorlar. Burası büyükbaş hayvan parkı haline geldi. Büyükbaş hayvanların parka zarar vermesi ise ayrı bir konu. Bu soruna biran önce çözüm bulunmasını istiyoruz.

Sivritepe mahalle Muhtar Azası olduğunu söyleyen Hüsamettin Zengin konu ile ilgili sosyal medya sayfasından paylaşımda bulunarak yetkilileri göreve davet etti.

Zengin yaptığı açıklamada ise “ Defalarca Çocuk parklarının okul bahçesi içerisine yapılmasını söyledik. Bizleri dinlemeyerek madem okul bahçesine bu parkları yapmadınız. Meydana kurulan çocuk parklarının etrafını neden çevirmediniz. Çocuklarımızın can güvenliği ve sağlığı sizin için hiçbir değer taşımıyormu. Yetkililerden çocuk parklarında gerekli tedbir ve önlemlerin almalarını istiyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2017, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184