DİKMEN YAYLASINA DEV TÜRK BAYRAĞI İŞLEDİLER

Hendek Dikmen Yaylasında yamaçtaki kayalara boya ile dev Türk bayrağı yaptılar.

DİKMEN YAYLASINA DEV TÜRK BAYRAĞI İŞLEDİLER


108. Hendek Dikmen yayla şenliğinden iki gün önce kayaları boya ile Türk bayrağı yapan Mustafa Pelin, yayla şenliğine katılanlara iki gün emek verdiği Türk bayrağını göstermenin haklı gururunu yaşadı.

Üç ilin birleştiği (Sakarya, Düzce, Bolu) bir noktada olan ve Sakarya’nın en yüksek noktası olan (1727 Mt) Hendek Dikmen Yaylasında bulunan şehitlikteki Türk Bayrağı da Hendek Belediyesi tarafından değiştirilerek zirvede dalgalandırıldı.

Yaptığı eserin haklı gururunu yaşayan Mustafa Pelin, Yayla şenliğimizden üç gün önce İlçemizde esnaflık yapan Ziyattin Gürsu ve Adem Görme ile fikrimi paylaştım bende işçiliğini yapacağımı belirtim. 120 kilo boya kullanarak dev Türk bayrağını yaptım ve yayla şenliğine gelenlerin beğenisine sunduk. Bizlerde demokrasi nöbetine üç ilin birleşme noktası olan Dikmen Yaylasında devam ediyoruz. Yardımcı olan esnaflarımıza teşekkür ederim diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 13:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadir GÖRME
Kadir GÖRME - 8 yıl Önce

milli birlik ve beraberliğimizin ,bağımzızlığımızın sembolü bayrağımız her yerde.yapan Mustafa pelin kardeşimden ve destek veren komşularımızdan Allah razı olsun

Semiha Poğda
Semiha Poğda - 8 yıl Önce

Emeğine, fikrine sağlık sayın Mustafa Pelin

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184