DİKMEN’DE SICAK ASFALT MEMNUNİYETİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında hayata geçirilen sıcak asfalt çalışmaları vatandaşların beğenisini kazanıyor. Son olarak şehrin en uzak noktalarından olan Hendek Dikmen Mahallesi’ndeki çalışmalar için Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz’dan Büyükşehir’e hizmet teşekkürü geldi.

DİKMEN’DE SICAK ASFALT MEMNUNİYETİ


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehrin dört bir yanında sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları takdir topluyor. Şehre en uzak yerleşim birimlerinden birisi olan Hendek Dikmen Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan yolda da asfalt çalışmalarına başladıklarını, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyleyen YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, çalışmalar kapsamında Dikmen ve Karadere güzergahında 18 kilometrelik hattın 20 bin ton sıcak asfaltla buluşturulacağını, çalışmalar kapsamında bölgeye ulaşımın çok daha güvenli ve konforlu hale geleceğini belirtti.

Mahalle sakinleri memnun

Sıcak asfalt çalışmaları ile ilgili olarak Başkan Zeki Toçoğlu’na ve Büyükşehir Belediyesi ilgili personeline teşekkürlerini ileten Dikmen Mahallesi Muhtarı Menderes Ayvaz, “Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü’ye de teşekkür ediyorum. Yollarımız da çalışmalar tamamlanmak üzere. Mahalle sakinlerimiz çalışmalardan çok memnun. Her fırsatta memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Dikmen Mahallesi belki de tarihinde ilk defa sıcak asfalta kavuştu. Özellikle yaz aylarında yayla turizminin yapıldığı Dikmen Mahallemize ulaşım artık daha güvenli ve rahat olacak. Yüksek bir rakımda yer almamızdan dolayı yol kenarlarına bariyer ihtiyacımız da var. Bu konuda da gerekli adımların atılacağını düşünüyoruz. Emeği geçenlerden bir kez daha Allah razı olsun” diye konuştu.




Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184