DİKMENLİLER GELENEKSEL 3.GECESİNDE BULUŞTU

Dikmen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği gece Sultanbeyli semazen de yapıldı.

DİKMENLİLER GELENEKSEL 3.GECESİNDE  BULUŞTU


Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Hendek Dikmen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma gecesi yoğun katılım ile Sultanbeyli semazen salonunda gerçekleşti.

Sunuculuğunu Erol Yanık’ın yaptığı gece Kemence sanatçısı Atilla İlerin‘in sahne almasıyla başladı.

Geceye yöresel sanatçılardan, Atilla İlerin, Emre Sarıca, Serdar Sarı, Leyla Demirbağ, Güzel Esma, Meryem Akyüz ve Sait Uçar Katıldı.

Dikmen Mahallesi ve misafirlerin bir araya gelip kaynaşmaları ve tanışmalarıyla devam eden Hendek Dikmen Köyü Dayanışma Yardımlaşma gecesine; CHP Milletvekili Aday Adayı Ayhan Bal, AKP Milletvekili Aday Adayı Osman Köse, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesi Meclis üyesi Vural tutkun, CHP Hendek  Belediye Başkan  Adayı Selami Karakadı, Tuzla Belediyesi çalışanları Genel Müdürü Saadettin Yazıcı, Emekli Lise Müd. Yakup Ak, Dokurcun Karadenizliler Dernek Başkanı Metin Gözdağı, Dikmen Mahallesi Minübüscüler Koop Başkanı Vahap Ulusoy, Sarılar Fındık Adnan Demir, Dokurcun Dernek Yöneticisi Lütfü Gözdağı, Dokurcun Orman İşletmesi Koop Baş İdris Can, Pala Yemek İlhan Pala, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bayka, CHP İl Delegesi Ömer Dikmen, Avrupa Yakası Düzceliler Dernek Başkanı Arif Gelir, Tok Mobilya Mustafa Tokul, Hendek Gündem Kadir Kazın, Karabük BRTV Şeref Karakaya, Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, Dikmen Orman Koop Başkanı Ergin Akdağ, Şalpazarı Federasyon Başkanı Erol Yanık ve Hendek Dikmen mahallesi halkı katıldı.

Geceye Ak Parti Hendek Teşkilatından hicbir temsilcinin katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Dikmen Mahallesi halkı yoğun ilgi göstererek kilometrelerce uzaklıktan gelerek birbirlerini yalnız bırakmadı. Yöresel sanatçıların ezgileri ile eğlenen misafirler, birbirleri ile hasret giderme fırsatı buldu.

Hendek Dikmen Köyü Dernek Başkanı Muhammet Kıt yaptığı konuşmada, bizleri gecemizde yalnız bırakmayan tüm dostlarımız ve Dikmen Mahallesi halkına, gelmek isteyipte gelemeyen tüm dostlarımıza  teşekkür ediyoruz.

Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Dayanışma gecemizi geleneksel hale getirerek gelecek nesiller için devamını sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda gecede emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerimize, gecemize katkıda bulunan tüm sponsorlarımıza ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum dedi.

Gecede Dikmen Mahallesine emeği geçen Haydar iş ve Hasan Gözetici ye birer plaket verilerek yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür edildi.

Geç saatlere kadar devam eden gece, gurbette bulunan köylülerin hasret gidermeleri, birlik ve beraberliklerini pekiştirmeleri ile son buldu.



Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2015, 15:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
arzu pelen
arzu pelen - 9 yıl Önce

Cok güzel olmuş cok beyendim

özcan özer
özcan özer - 9 yıl Önce

emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..ben çok mutlu oldum çocukluğum onun türküleriyle geçti hala devam ediyor sait uçar çizgisini bozmamış sanatçı bizden biri teşekkürler dikmen..

adkdmmzks
adkdmmzks - 8 yıl Önce

Hangi kanalda

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184