HENDEK’TE 2 MAHALLEYE 1. SINIF İÇMESUYU

Yeşilyurt 3. Kısım İçmesuyu Hattı yapım çalışmalarının başladığını açıklayan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Hendek Yeşilyurt İçmesuyu Artıma Tesisimizde arıtılan sağlıklı ve temiz içmesuyunu 15 kilometrelik hat ile Hacıkışla ve Soğuksu Mahallelerine ulaştıracağız. Hayırlı olsun” dedi.

HENDEK’TE 2 MAHALLEYE 1. SINIF İÇMESUYU


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, çalışmaların başladığı Hendek Yeşilyurt 3. Kısım İçmesuyu hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Rüstem Keleş, “Şehrimizin tüm mahallelerini sağlıklı, temiz ve sürdürülebilir içmesuyu ile buluşturuyoruz. Hendek’e bağlı Hacıkışla ve Soğuksu Mahallelerine Yeşilyurt Arıtma Tesisimizden su ulaştıracağız. Bölgedeki çalışmalarımıza başladık, hızlı bir şekilde ilerliyoruz. İnşallah kısa sürede projemizi tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

İki Mahalleye 2,5 Milyonluk Yatırım

2,5 Milyon liralık proje ile özellikle bölgede yaşanan bulanık ve yetersiz su sorununu çözeceklerini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Proje kapsamında Yeşilyurt İçmesuyu Artıma Tesisimizde arıtılan sağlıklı ve temiz içmesuyunu 15 kilometrelik hat ile Hacıkışla ve Soğuksu Mahallelerine ulaştıracağız. Depo ve terfi merkezinin de inşası başladı. Çalışmalarımız bittiğinde bölgede yağışlı dönemlerde bulanıklık ve yaz aylarında yaşanan su yetersizliği tarihe karışacak. İnşallah çalışmalarımız ile tüm mahallelerimizde en az 50 yıllık, sürdürülebilir, sağlıklı ve bol içmesuyu vatandaşlarımızın musluğundan akar hale gelmiş olacak. Başlattığımız projemiz bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2016, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184