HENDEK'TEN SASKİ'YE TEŞEKKÜR

SASKİ, Hendek’e bağlı Dereköy Mahallesi’nde oluşturduğu alternatif kaynakla bölgedeki su yetersizliğini çözüme kavuşturdu.

HENDEK'TEN SASKİ'YE TEŞEKKÜR


2014 Mart ayında yürürlüğe giren yeni Büyükşehir Yasasıyla tüm il sınırlarına hizmet ulaştıran Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), bir mahallenin daha içmesuyu sorununu çözüme kavuşturdu.

Hendek’e bağlı Dereköy Mahallesi’nde hayata geçirilen çalışmayla bölgeye alternatif kaynak kazandırıldı. Mahallenin önemli bir sorununun çözüme kavuşturulduğunu belirten Kazımiye Mahallesi Muhtarı Lütfi Aylanç, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’e teşekkür etti.
SASKİ’de Sıkıntı Yok

Aylanç, Mahallemizde uzun yıllardır içmesuyu noktasında kaynak sorunu yaşanıyordu. SASKİ’den önce mahallemizde bazı çalışmalar yapıldı ama sorun çözülemedi. Biz konuyu SASKİ’ye ilettik. Allah razı olsun kısa süre içerisinde dönüş aldık.

Sondaj çalışmaları yapıldı ve mahallemiz için alternatif bir kaynak oluşturuldu. Yılların sorununu SASKİ çözdü. SASKİ’de sıkıntı yok, çok memnunuz. Bir talebimiz olduğunda iletiyoruz ve hemen müdahale ediliyor. Mahallemiz adına kaynakçısından Genel Müdürü’ne, tüm SASKİ çalışanlarına çok teşekkür ediyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 14:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 9 yıl Önce

Ateşpahası su faturaları içinde teşekkür edelim bunuda haber yapın sayın gazeteci

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184