KIZANLIK MAHALLESİNDEN ASFALT İÇİN TEŞEKKÜR

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kızanlık Mahallesinin asfalt özlemini gerçekleştirdi.

KIZANLIK MAHALLESİNDEN ASFALT İÇİN TEŞEKKÜR


Hendek Kızanlık Mahallesi Muhtarı Haydar Çamur ‘’Mahallemiz daha önce hiç sıcak asfalt görmemişti, Başkan Toçoğlu bu hayalimizi gerçekleştirdi,  kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır’’ şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin Hendek’te Başlattığı Asfalt çalışmaları hummalı bir çalışma ile devam ediyor, Dikmen grup yollarının yapından sonra sırayla ihtiyacı öncelikli olan mahallelerde asfalt çalışmaları sürüyor.

Hendek Kızanlık Mahallesi daha önce hiç sıcak asfalt yüzü görmeyen mahallelerden.Yolları son derece bozuk olan, kışları güçlükle ulaşım sağlanan mahallelerdendi. Geçen sene programda olmasına rağmen 15 Temmuz darbesi ile yapımı gerçekleşememişti, bu yıl Başkan Toçoğlu kızanlık mahallesi vatandaşlarının hayalini gerçekleştirdi.  Başlanan asfalt çalışmaları mahalle halkınca da büyük bir sevinç ile karşılandı, yaklaşık 5 kilometrelik bir yol güzergahı greyderlerce düzeltilerek sıcak asfalt ile kaplanmaya başlandı.

Hendek Kızanlık Mahallesi Muhtarı Haydar Çamur ‘’Mahallemiz daha önce hiç sıcak asfalt görmemişti, Başkan Toçoğlu bu hayalimizi gerçekleştirdi,  kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır’’ diyerek başkan Tocoğlu’na ve emeği gecen herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2017, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184