MAHALLE HALKI YOLLARININ YAPILMASINI İSTİYOR

Hendek Güldibi Mahallesinde vatandaşlar seçim öncesi yapımına başlanan kilitli parke döşeme işlemlerinin yarıda kaldığını söyleyerek kalan kısmının yapılmasını istiyor.

MAHALLE HALKI YOLLARININ YAPILMASINI İSTİYOR


Hendek Güldibi mahallesinde Büyükşehir yasası öncesi İl Özel idare tarafından Mahallenin üst kısmında bulunan yolun Kilitli parke döşenmesi için girişimlerin ardından yola kilitli parke döşeme işlemi başladı.

Seçimlerin ardından mahalle statüsüne geçen Güldibi Mahallesinde kilitli parke yapım işlemi seçimle birlikte kaldı. Seçim sonrası Mahalle olan Güldibi Mahallesinde vatandaşlar yarım kalan yolun tamamlanmasını istedi.

Vatandaşlar, Muhtar’ın girişimleri sonrası İl Özel idareden yol için kilitli parke alındı. Seçim öncesi kilitli parke kaplama işlemi Muhtar ve Vatandaşlarımız kendi imkanları ile başlattık. Seçimlerde yol yapımı durdu.

Seçim sonrası Mahalle statüsüne geçmesinin ardından Muhtarımıza bu yolun tamamlanması için istekte bulunduk. Muhtar burası artık Belediye’ye ait diyerek Belediyenin yapacağını söyledi. Bizlerde bu yarım kalan yolun bir an önce tamamlanmasını istiyoruz diyerek talepte bulundular.

Güldibi Mahallesi Halkı ayrıca kış aylarında su sıkıntısı yaşadıklarını ve çamur gibi su aktığını söyleyerek SASKİ’nin su sorunlarına çözüm bulmasını istediler.


Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2014, 19:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184