MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Mahalle Muhtarlarından asfalt çalışanlarına teşekkür yemeği.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Dikmen Grup Yolu asfalt çalışmalarında sona yaklaşılıyor.

Dikmen Grup Yolu asfalt çalışmalarının sona yaklaşması sebebi ile Grup yolunu kullanan Mahalle Muhtarları asfalt çalışmalarında çalışanlara yemek ikramında bulunarak teşekkür etti.

Grup yolunu kullanan Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, Aksu Mahalle Muhtarı Hasan Kara, Göksu Mahalle Muhtarı Yakup Atış,Yeniyayla Mahalle Muhtarı Burhan Dere, Kurtuluş Mahalle Muhtarı Ali Bilgici, Güney Mahalle Muhtarı Esat İlkay ve Kadifekale Muhtarı Mücahit Keleş tarafından asfalt çalışmalarında çalışanlara mangal ikramında bulunuldu.

Asfalt çalışmalarının bitirilmesine az bir zaman kala yapılan ikramda Muhtarların tümü Grup Yolu çalışmalarında emek sarf eden, özveri ile çalışan abilerimize ve kardeşlerimize bu şekilde ikramda bulunarak hem teşekkür etmek hem de misafirperverliğimizi göstererek hoş bir seda bırakmak istedik.

Bu anlamda Grup Yolu Asfalt çalışmalarında emeği geçen başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve ekibi olmak üzere asfalt çalışmalarında özveri ile çalışarak emek sarf eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz, emeklerinize sağlık diyerek teşekkür ettiler.



Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 10:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
özcan özer
özcan özer - 7 yıl Önce

emeği̇ geçen herkesten allah razi olsun.. en kisa zamanda geleceği̇m köyüme yolllari test edeceğim tşkler..

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184