Sarıdede’den Kurbağa ve Sinek Şikayeti

Sarıdede Mahallesinde bulunan inşaat temelinin kapanmamasına Vatandaşlar tepki gösteriyor.

 Sarıdede’den Kurbağa ve Sinek Şikayeti


Sarıdede Mahallesi Ekrem Günay Caddesi üzerinde açılan ve 2 seneye yakın zamandır hiçbir işlem yapılmayan ve kapatılmayan İnşaat temeline Vatandaşlar tepki gösteriyor.

Mahallede yaşayan Vatandaşlar 2 seneye yakın bir süredir açık olan bu inşaat temeli kurbağaların ve sineklerin meskeni haline gelmiş durumda.

Geceleri ne kurbağa sesinden nede sinekler yüzünden uyku uyuyamıyoruz. Aynı inşaat temeli daha önce yağmurlar nedeniyle su doluyor ve etrafında korumalar olmadığı için yolu kullanan çocuklarımızın düşme tehlikesi nedeniyle şikayet edilmiş ve etrafı kapatılmıştı.

Fakat o günden bu güne kadar başka bir işlem yapılmadı. Belediye yetkililerimizin bu konuya çözüm bulmalarını istiyoruz diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Vatandaşlar konuyla alakalı olarak Hendek Belediyesine gerekli şikayetleri yapacaklarını ve sonuç alamadıkları takdirde konuyu Cimer üzerinden Cumhurbaşkanlığına ileteceklerini ifade ederek, artık kurbağa sesi duymak ve sineklerle mücadele etmek istemiyoruz, yetkililerin gerekli işlemleri yapmalarını bekliyoruz diyerek Hendek Belediyesine ve ilgili inşaat firmasına seslendiler.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2019, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184