TEDBİRSİZ ÇALIŞMAYA TEPKİ

Hendek Dikmen Mahallesinde çıkarılan taşlar tehlike saçıyor.

TEDBİRSİZ ÇALIŞMAYA TEPKİ


Hendek Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ile bazı Mahallelerde yapılacak olan duvar çalışmaları için Dikmen Mahallesi merkezine yakın olan (Mahalle halkı tarafından kaşın altı) olarak bilinen yerde tedbir alınmadan taş çıkartılmasına Mahalle halkı tepki gösteriyor.

Fındık mevsimi olması nedeniyle araç Trafiğinin yoğun olduğu Dikmen Mahallesinde taş çıkartılan bölgede tedbirsiz çalışılması nedeniyle çalışma yapılan bölgenin aşağısında bulunan yol ve bahçelere taşlar düşmeye başladı.
Vatandaşlar trafik yoğunluğunun olduğu bu mevsimde yapılan taş çıkarma çalışmaları için neden tedbir alınmıyor. Tedbir alınması için illaki bir yaralanma veya can kaybımı olması gerekiyor. Dikmen Taş ocağı oldu da bizim haberimiz mi yok diyerek yetkililerden konu ile ilgili bir açıklama yapmalarını beklediklerini dile getirdiler.


Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2016, 11:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemaliyeli
Kemaliyeli - 8 yıl Önce

Belediye dibinde yıktıgi binanın tedbiri alamıyor siz neyin tedbirini bekliyorsunuz.geçen haftalarda yıktılari binanın birinde dedesi biri az kalsın kepçe altında kalıyordu..Bu ne ilk ne son zabıta tabanca misali kullanılıyor işine eklenecek tutanak işine geldiğine es geçiyor. Adamın biri Yeşiller de binadan düşer ıskaladı ağırdır 30 dk da ambulans geç gelir olay örtbas edilir. Ey hendek uyan uyan

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184