YOL YOK, ALT YAPI YOK, SU BASIYOR

Bu Şikayet Kargalı Hanbaba’dan “Yol Yok, Alt yapı yok, Su basıyor”

YOL YOK, ALT YAPI YOK, SU BASIYOR


Mahalle Sakinleri sıkıntıları kısa öz şu şekilde ifade etti. Yolumuz bozuk, Elektriklerimiz düzgün çalışmıyor, mahallemizi su basıyor, Alt yapı çalışması yapılmıyor.

Hendek Kargalı Hanbaba mahallesi sakinleri birkaç konuda şikayetlerini dile getirerek yetkililerin seslerine kulak vermelerini ve çözüm bulmalarını istediler.

Yıllardır Hizmet Yok

Kargalı Hanbaba Mahalle sakinleri şikayetlerini şu ifadeler ile dile getirdiler. “ 6 yıldır Kargalı Hanbaba 1108 sokak’ta yaşayan vatandaşlar olarak, yollarımızın kötü olmasından dolayı çile çekiyoruz. Bunca yıl asfalt getirdik diye yama yapıyorlar. Yapılan yamalar da bir ay tutmuyor. Yama dedikleri ise biri kürekle asfalt atıyor iki vatandaş da çizmeleriyle çiğniyor. Vatandaşlar kendi çabaları ile yollarda oluşan çukurları beton dökerek dolduruyor. Yıllardır hizmet gelmiyor.

Alt Yapı Yok, Su basıyor

Mahalle sakinleri sıkıntılarını şu ifadelerle sürdürdüler” Mahallemizde birde elektrik sorunumuz var. Elektrik akımı mahalleye yetersiz. Var olan mahalledeki fabrikalardan dolayı sürekli voltaj düşüklüğü oluyor ve evlerimizde ki makineler arıza yapıyor. Düşük voltajdan dolayı aydınlatma lambalarımız sürekli patlamakta. 3 yıldır mahallemizi su basıyor. Hiçbir şekilde önlem alınmıyor. Alt yapı çalışması yapılmıyor. Vatandaş olarak çok büyük sıkıntılar çekmekteyiz” diyerek tepkilerini dile getirdiler ve yetkililerden çözüm üretmelerini istediler.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184