Anne ve Babalar İçin Uyarı

Hendek Belediyesi ve Düzce Özel Çağsu Hastanesi iş birliğinde Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda, ‘Çocuk sağlığı ve hastalıkları’ konulu söyleşi düzenledi.

Anne ve Babalar İçin Uyarı


Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Rıfat Can Öztürk tarafından çocuk sağlığı ve hastalıkları konusunda düzenlenen söyleşiye Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve eşi Esra Babaoğlu, BBP Hendek Belediye Meclis üyesi Nigar Görüm, BBP Hendek Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz, anne ve babalar katıldı.
Çocuk sağlığı ve hastalıkları hakkında bilgiler veren Öztürk, ailelere çocuklarının hasta olması durumunda endişelenmemelerini ve vücutlarının kazanacağı bağışıklığın daha çok önemli olduğuna değindi.
Haydi sokağa diyorum

Öztürk, Çocuklarınız açık havada çıksın oynasın, kirlensin, hasta olsun. Burada daha önemli şey çocuğun güçlü bir bağışıklık sistemi kazanmasıdır. ‘Bugün Pazar haydi çocuklar sokağa’ sloganıyla çocukların sokakta doya doya eğlenmelerini tavsiye ediyorum dedi.

Öztürk ayrıca grip ve hastalıkların kapımızı çalmaması için beslenmenin önemine değinerek, bol bol sebze meyve ve su tüketilmelidir. Örneğin anne ve babalara vitamin tavsiye edilir. Vitamin de bir ilaçtır. Bazen faydadan daha çok zarar verebilir. Çinko ve Balık yağı yani Omega3 destekli vitaminleri tavsiye ediyoruz dedi.
Hijyen, beslenme ve çocuk hastalıkları konusunda düzenlenen söyleşinin ardından Başkan Babaoğlu, Dr. Rıfat Can Öztürk’e anlatımları nedeniyle çiçek takdim etti.


Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2019, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184