Basit Şikayetlerinizi Acil'de Çözmeyin

Hendek Devlet Hastanesinden Randevu sistemini kullanın paylaşımı.

Basit Şikayetlerinizi Acil'de Çözmeyin


Hendek Devlet Hastanesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Randevu sisteminin kullanılması istendi.

Sevgili Hendek halkımızdan istirhamımızdır;

Acil poliklinik sayımız çok arttı ve de poliklinik bekleme salonu haliyle kalabalıklaştı. Lütfen basit şikayetlerinizi acilde çözmeyelim. 3 aydır karın ağrısı, 1 haftadır boğaz ağrısı, 10 yıldır var olan diz ağrısı ve 30 yıldır var olan bel fıtığını acilde çözmeye çalışmayalım. Bu hem sizin hastalığınızın uygun tedavi yeri değil hem de covit-19 için adeta sağlığınızı tehlikeye atıyorsunuz.

Çok istirham ediyoruz;

Polikliniklerimizde Bakanlığın MHRS dışında hasta bakılmaması tavsiyesine rağmen siz halkımız mağdur olmaması için çok üstünde hasta bakıyorlar.

Ayrıca hastanemiz telefonla randevu sistemi kurmuş olup, 0264 600 1 444 nolu telefondan Muayene olmak istediğiniz doktorun polikliniğinin olup olmadığını öğrenebilirsiniz ve varsa randevusu, randevu alabilir randevu saatinde hastaneye gelebilirsiniz. Bu şekilde hastanede fazla vakit geçirmemiş olursunuz.

Bu hastalık öyle sıradan hastalık değil. Bulaş oranı çok yüksek. Ölümü de kolay değil zira beyniniz berrak ve bütün algılarınız açıkken ciğeriniz parçalanıyor aldığınız nefes yetmiyor. Böyle bir ölümü Allah uzak etsin.

Maske mesafe temizlik ana kural olmak üzere 14 kurala riayet edelim.

Lütfen

Saygılarımızla…

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2020, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184