ÇÖLYAK HASTA VE YAKINLARI ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Hendek’te Çölyak hastası olan çocuklar aileleri ile birlikte Başhekim, Hastane Müdürü, İlçe Toplum Sağlığı merkezi Başkanını makamında ziyaret ettiler.

ÇÖLYAK HASTA VE YAKINLARI ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR


Çölyak hastalığına dikkat çekip farkındalık uyandırmak amacıyla ziyaretlerine devam eden, Çölyak hastası çocuklar aileleri ile birlikte Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Celalletin Akyol, Hastane müdürü Hakan Bıçakçı ve İlçe Toplum Sağılığı merkezi başkanı Dr. Elif Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Çölyak hastası aileleri, bu hastalık ile ilgili farkındalık yaratıp, bununla ilgili insanları bilinçlendirmek amacıyla bilgiler vererek destek istediler.

Başhekim Opr. Dr.Celalettin Akyol ve Hastane Müdürü Hakan Bıçakçı, Çölyak hasta çocukları ve yakınlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Celalettin Akyol’dan Doktorların Çölyak hastalığı ile ilgili konferans talep ettiler.

Akyol bu talebe olumlu yanıt vererek ellerinden geldiğince destek verdiler.

İlçe Toplum Sağlığı merkezi Başkanı Dr. Elif Arslan Çölyak hastalığı ile ilgili üzerlerine düşen görevi yapmanın gayretini sarf edeceklerini belirterek Mayıs ayında da Çölyak hastalığı ile ilgili farkındalık oluşturmak adına projeyi hayata geçirmek istediklerini söyleyerek destek verdi.

Çölyak hasta yakınları Farkındalık oluşturmak ve bilgilendirmek amacı ile ziyaretlerine devam edeceklerini ifade ederek makamlarında kendilerini kabul eden ve destek veren herkese teşekkür ettiler.


Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184