ECZANE TEKNİSYENLERİ DERNEĞİ’NDEN KINAMA

Sakarya Eczane Teknisyenleri Derneği terör olayları ile ilgili basın açıklaması yaparak terörü lanetlediler.

ECZANE TEKNİSYENLERİ DERNEĞİ’NDEN KINAMA


Sakarya Eczane Teknisyenleri Derneğinden yapılan açıklamada, 6 Eylül günü Hakkâri’nin Çukurca ilçesinin Dağlıca mevkiin de gerçekleşen mayınlı saldırıda 16 askerimizin hayatını kaybettiği ve 6 askerimizin de yaralandığı.8 Eylül Iğdır'daki Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre, 14 polisin şehit olduğu bildirildi.

Bu terör saldırısını şiddetle kınıyor, şehit olan askerlerimize ve polislerimize Allah'tan rahmet ve ailelerine başsağlığı; yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyoruz.

Ülkemizi saran ateşin ve yaşanan acıların her geçen gün arttığı bir sırada yaşanan bu son saldırı, Türkiye'yi kaos ve çatışma ortamına sürüklemek isteyenlerin amaçlarına hizmet etmiştir. Halkımızın birlik ve beraberliğini, toplumsal barış ve huzuru hedef alan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Her türlü terör saldırısına şiddetle karşı çıktığımızı bir kez daha vurguluyor, halkımızı sağduyulu olmaya çağırıyoruz.

Terör, şiddet ve provokasyon, yıllardır çözülemeyen sorunlarımızın çözümünü daha da güçleştirmekte, halkımızın acılarına yeni acılar eklemektedir. derneğimiz, Kürt Sorunu'nun çözümünün, ülke bütünlüğünden taviz vermeden, toplumsal uzlaşıyla ve demokratik yöntemlerle olması gerektiğini de her defasında kamuoyuna açıklamıştır. Bu sorunun çözümü konusunda, en başta emeğin birleştiriciliğinde stk’lara  büyük sorumluluklar düşmektedir.

Ülkemizde toplumsal barışı tehdit eden çatışma ortamının ve terör saldırılarının son bulması için tüm kesimleri sorumluluğa davet ederken, yaşanan hain saldırıları bir kez daha kınıyoruz.

Bu ateş derhal söndürülmeli, kan ve gözyaşı dinmelidir.

İnsanı yaşatmak için büyük mücadele veren biz sağlık emekçileri eczane teknisyenleri terörü şiddetle lanetliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

S.E.T.D YÖNETİM KURULU

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184