GAZETECİLERDEN BAŞHEKİM AYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Hendek’li Basın Mensupları Hendek Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Sedat Aydın’ı ziyaret etti.

GAZETECİLERDEN BAŞHEKİM AYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Hendek’li Basın Mensupları Ahmet Köse, Mehmet Kavis ve Gürkan Özer, Hendek Devlet Hastanesi Hastane Yöneticiliği ve Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Sedat Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Hastane sorunları ile gündeme gelmemeli

Sohbet havasında geçen ziyarette Gazetecilerin sorularını cevaplayan Aydın, sorunları ile gündeme gelen Hendek Devlet Hastanesinin sorunlarının sırasıyla halledileceğini dile getirerek, öncelikli hedefimiz Vatandaşlarımızın memnuniyeti.Biz Hastane Yöneticisi olduğumuz kadar insanız ve bu doğrultuda elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz, Hastanemiz sorunları ile gündeme gelmemeli diye konuştu.

Önceliğimiz Hasta memnuniyeti

Sorunlar hakkında değerlendirmelerde bulunan Aydın, önceliğimiz Hasta memnuniyeti. Konu ile ilgili olarak personellerimiz ile birlikte ideal bir çalışma ortamı sağlayarak daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Doktorlarımız ne kadar rahat bir ortamda çalışırsa o kadar iyi hizmet verirler diye konuştu.

Hizmet taş üstüne taş koymaktır

Görev süresi içerisinde gerçekleştirdikleri ve destek olduğu hizmetler hakkında bilgiler veren Aydın, bizim işimiz bu, bizim görevimiz hizmet etmek. Devletimiz maaş veriyor ve bizler bunu hak etmeliyiz, karşılığını tam olarak vermeliyiz diye konuştu.

Aydın, kendisini ziyaret eden Basın Mensuplarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

Basın Mensupları, sorularına içten ve samimi cevap veren Aydın’a Hendek Devlet Hastanesindekiyeni görevinde başarılar dileyerek Hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretin ardından Vatandaşlar ve Hasta yakınlarına Başhekimliğe atanan Uzm. Dr. Sedat Aydın hakkında düşüncelerini soran Basın Mensupları, Aydın’ın göreve gelmesi ile birlikte bazı şeylerin değiştiği gözle görülüyor. Güler yüzlü olması ve enerjisi herkese yansıyor, yeni görevi hayırlı olsun, başarılar diliyoruz diyerek cevap verdiler.


Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184