Kemoterapi Hastasından Su İsyanı

Kemoterapi Tedavisi gören Vatandaş, Saski’nin gerekli tedbirleri almasını istiyor.

Kemoterapi Hastasından Su İsyanı


Onkoloji hastası olan ve Kemoterapi tedavisi gördüğünü dile getiren Vatandaş, mide bulantısı ve kusma vakalarının çeşme suyundan kaynaklı olduğunu dile getirerek Saski’nin gerekli tedbirleri almasını istiyor.

Onkoloji hastası olduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü ve su ile ilgili yaşadığı sorunları dile getiren Vatandaş, bir iki gün çeşmeden su içtik. Yengemde, yarım saat geçmeden de eşinin de karın ağrısı şikâyeti başladı.

Yeğenimin istifra kusma durumu geçmeden Kızım, Amcam, Damadımız ve Rize’den amca torunu geldi ve 3’ü birden aynı şikâyetler meydana geldi. Almanya’dan akrabalarımız burada konakladıkları süre boyunca mide bulantısı kusma gidene kadar devam etti.

Almanya’ya döndüklerinde haber verdi şu an su yüzünden tedavi görüyor Almanya’da. Bende yok ama korkudan hazır su bile içemiyorum. Göğüs kanseriydim, şimdi beynimde tümörle tedavi görüyorum.

Kemoterapi alıyorum, bağışıklık sistemim düşüyor zaten bide bu olursa ne yaparım. İlaca girmek için tahlil vermeye Hastaneye gittiğimde sıramı beklerken herkes aynı şikâyetle geldi. Gelene iğne, gidene iğne, tahlil yok bir şey yok. Benim İstanbul’daki amca torununa iğne vurdular, getirdik aynı hiç geçmedi. İstanbul’a döndüler içtiği sulardan olmuş, bir hafta tedavi gördü. Serumlarla falan şuan iyi ama içtiği sudan olmuş dedi.

Ayrıca Hastaneye gittiğimde yanıma almayı unutmuşum maske istedim, o oraya gönderiyor öteki oraya, koskoca dedikleri Hastanede maske yok. Daha ne beklersiniz? Müşahede odalarındaki sedye örtülerinin aralıklarla değiştirilmesi lazım sonuçta Hastaneye gelen herkes hasta. Yanlışsam herkes kızabilir önemli değil ama insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı.

2 gün sularımız akşamları kesikti, o arada mı oldu bilemiyorum ama gerekli testler yapılsın artık, su içmeye korkar olduk. Neredeyse her şeye hazır su kullanıyoruz, para dayanmıyor.

Saski su hizmeti verir ama fatura ödemesi bir ay geçince hemen kesmeye gelirler, bu konunun da sudan olduğunu diye kabul etmezler. Saski’nin gerekli tedbirleri almasını istiyoruz diyerek tepkisini dile getirdi.


Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2018, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184