Şifayı Hendek’te Buldu

Ahmet Alemdaroğlu Hendek Devlet Hastanesinde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

Şifayı Hendek’te Buldu


Nefes darlığı, ses kısıklığı, yutma güçlüğü ve boyunda sıkışıklık şikâyetleriyle birçok hastaneye giderek şifa arayan 69 yaşındaki Ahmet Alemdaroğlu, Hendek Devlet Hastanesi’nde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

Hendek Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniğine başvuran Ahmet Alemdaroğlu, nefes darlığı, ses kısıklığı, yutma güçlüğü ve boyunda ki sıkışıklık şikâyetleriyle daha önce çeşitli hastanelere gittiğini dile getirerek, yaşadığı sıkıntılara çare bulamadığını dile getirdi.

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Karakaya ve ekibi tarafından yapılan incelemede Alemdaroğlu’nun guatr rahatsızlığına bağlı sorunlar yaşadığı tespit edildi. Ameliyata alınan Alemdaroğlu’nun boğazından 300 gram büyüklüğünde tiroid bezi alındı.

Başarılı geçen ameliyatın ardından şifa bulan Alemdaroğlu’nu serviste ziyaret eden Başhekim Uz. Dr. Sedat Aydın, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

69 yaşındaki hasta Ahmet Alemdaroğlu, Hastanemiz çok güzel, doktorlarımız çok iyi. Beni bu dertten kurtardılar, boğazında koca bir et parçasıyla yaşıyormuşum. Hepsinden Allah razı olsun dedi.





Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2018, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184