Üstün’den Hendek Ziyareti

Gelecek Partisi Seçim ve Hukuk İşleri Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün Hendek’te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Üstün’den Hendek Ziyareti


Gelecek Partisi Seçim ve Hukuk İşleri Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün beraberinde Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Ender Serbes ile birlikte Gelecek Partisi Hendek İlçe Teşkilatının yanı sıra Hendek’te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Üstün’ü Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Güler ve Partililer karşıladı.

Yeni bir ses, yeni bir nefes

İlçe Teşkilatında yaptığı kısa değerlendirmede, İlçe Başkanlarımızı atadık ve atamaya devam ediyoruz. Adım adım oluşumuzu tamamlayacağız. Haziran sonrası İlçelerimizin kongrelerine başlayacağız. Bu kongrelere Hendek’ten başlayabiliriz. Tüm kongrelerimizi yaparak önümüzde ki muhtemel seçime katılma hakkını kazanmış olacağız. Gelecek partisi Türkiye siyasi hayatında yeni bir ses, yeni bir nefes, yeni bir alternatif olarak doğuyor. Her konuda politikaları var. Genel başkanımız ve ekibi klasik bir muhalefet anlayışından daha öteye geçerek, sorunları ortaya koyuyor. Sadece sorunları ortaya koymakla kalmıyor. Eleştirileri ve çözümleri söylüyor. Farklı bir muhalefet anlayışı içerisinde çalışıyor Gelecek partisi. Teşkilatlanmasını da farklı yaptı. Bütün Bakanlıkların eş güdümünde Politika izleme kurulları var. Yani bir gölge bakanlığı var.

Teşekkür

Gelecek Partisi farklı bir özellik ortaya koyuyor diyen Üstün, önümüzde ki günlerde Türk siyasi hayatına ağırlığını daha fazla koyacak ve damgasını vuracaktır. Hendek’ten de güçlü bir destek aldık. Hendek’te bu manada verdikleri destekten dolayı partililerimize ve Hendeklilere teşekkür ediyorum. Ramazan ayınız mübarek olsun dedi.

Üstün ve beraberindekiler İlçe teşkilatını ziyaretin ardından Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muhtarları ziyaret ettiler.

Yeni Partimiz hayırlı olsun

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula kısa bire konuşma yaparak, yeni Partimiz Türkiye’mize ve sizlerde yeni görev aldığınız için sizlere de hayırlı olsun. Allah bu vatana iyi niyetli olarak bir çivi çakmak için uğraşan her kim olursa Allah razı olsun diyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Hendek’te güçlü bir kadromuz var

Üstün Partimiz toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla kuruldu. Her kesimden insanımız var. İnsanı merkez alan bir program yazarak başladık. Siyaset yapmak her Türk vatandaşın anayasal hakkıdır. Projelerimizi, görüşlerimizi halkımıza anlatacağız. Hendek’te güçlü bir kadromuz var ve bu şekilde devam ediyoruz ifadelerine yer verdi.

Gelecek partisi Hendek İlçe Teşkilatı Hendek Muhtarlar Deneğine ziyaret sonrası 500 Adet maske desteğinde bulundu.

Üstün daha sonra Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli’yi ziyaret etti.






Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2020, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184