Yaşlı ve Engelli Vatandaşlar Yalnız Değil

Hendek Belediyesi, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların derdine derman olmaya devam ediyor.

Yaşlı ve Engelli Vatandaşlar Yalnız Değil


Hendek Belediyesi, İlçede yaşayan yaşlı, engelli ve yatalak durumdaki vatandaşlara yönelik ev temizliğine her gün bir mahallede devam ediyor.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün göreve geldiğinde gönderilen çiçekler sosyal hizmete dönerek, yaşlı ve engelli vatandaşlara hizmet eli olarak uzandı. Çiçeklerin satışı ile alınan sosyal hizmet aracı, her gün bir mahallede ev temizliği yapıp, ihtiyaç sahibi vatandaşlara da yardım eli uzatıyor.
Belediyenin oluşturduğu ekip tarafından evleri temizlenen yaşlı, yatalak, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlar, sağlıklı bir ortama kavuşmanın keyfini yaşarken, bu güzel hizmetten dolayı Başkan Püsküllü ve ekibine teşekkür ediyor.

Her zaman yanlarında olduk onları yalnız bırakmadık

Başkan Püsküllü, İlçemizdeki yaşlı, yatalak, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduk ve onları yalnız bırakmadık. Mahallelerimizde muhtarlarımız aracılığıyla tespitler yapıyoruz. Sosyal Hizmet ekibimiz her gün bir mahallede vatandaşımızın evine giderek evlerini temizliyor. Bu hizmetimiz dönüşümlü olarak devam ediyor dedi.
Belediyenin bu hizmetinden yararlanmak isteyen yaşlı ve engelli vatandaşlar 444 54 03 no’lu telefondan bilgi alabilirler.


Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2019, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184