YENİKENT GÖZ, YENİLENDİ

Yenikent Devlet Hastanesinde Göz Polikliniği’ne alınan “Argon Lazer” cihazı ile vatandaşlara daha kaliteli hizmet verilecek.

YENİKENT GÖZ, YENİLENDİ


Sakarya  Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Yenikent Devlet Hastanesi, başlattığı yenileme çalışmalarıyla Sakaryalılara hizmet vermeye devam ediyor. Göz Polikliniği’ne kazandırılan cihazla, göz hastalarının ihtiyacı olan tedavi işlemleri hızlı ve kaliteli bir şekilde gerçekleşmiş olacak.

Yenikent Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Op. Dr. Adil Murat Akgül, ‘’Alınan her yeni cihaz ve ekibimize eklenen her yeni hekim ile bölgemizde ihtiyaçlara daha çok cevap vermeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verecek bir yapıda çalışıyoruz. Göz polikliniğimize kazandırdığımız cihazla, artık göz hastalarımızı hastanemizde tedavi edip taburcu edebileceğiz.Tüm emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür ediyor, hastalarımıza daha iyi hizmetlerle acil şifalar diliyorum. ‘’ dedi.

Yenikent Devlet Hastenesi  Göz polikliniği doktorlarından Op. Dr. Bülent  Çücen ,  Argon Lazer cihazının göz içi kanamaların ve diğer bazı retina hastalıklarının tedavisinde kullanılacağını belirtti.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184