5 BİN ÖĞRENCİMİZE ULAŞACAĞIZ

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde yeni dönem kayıtları başladı. 7-14 yaş grubuna, 17 branşta eğitim verileceğini ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Bu dönem içerisinde 5 bin öğrencimize ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

5 BİN ÖĞRENCİMİZE ULAŞACAĞIZ


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Gelişim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Kulüpleri’nde yeni dönem kayıtları başladı. 7-14 yaş grubuna yönelik açılacak kurslarda dil, müzik, beceri ve değerler eğitimlerinin verileceğini ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yüce, “Eğitim dönemi içerisinde çocuklarımızın zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için açtığımız kurslarımızda yeni dönem başlıyor. Geçtiğimiz dönemde Kulüplerimiz bünyesinde 2 binden fazla çocuğumuza eğitim verdik. Bu dönem içerisinde de yaklaşık 5 bin öğrencimize ulaşmayı hedefliyoruz. Eğitimlerimiz için hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki grup oluşturacağız” diye konuştu.

 

Dersler 29 Eylül Pazartesi başlıyor

Eğitimlerin 29 Eylül Pazartesi günü başlayacağını da açıklamalarına ekleyen Yüce, “Büyükşehir Belediyesi internet sayfası www.sakarya.bel.tr üzerinden alınan ön kayıtların ardından ailelerin istenilen belgelerle Sosyal Gelişim Merkezi’nde kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Hemşerilerimize gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyoruz. Eğitimlerimizi 29 Eylül Pazartesi günü, tam donanımlı modern derslikler, kütüphane, spor salonları ve açık eğitim alanının bulunduğu Sosyal Gelişim Merkezimizde başlatacağız” şeklinde konuştu.

 

Ayrıntılı bilgi için

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri bünyesinde; Osmanlıca, İngilizce, Arapça, Keman, Gitar, Bağlama, Ney, Akıl Oyunları, Değerler Eğitimi, Satranç, Tiyatro, Tasarım, Seramik, Ritim, Mutfak, Resim ve Bilgisayar eğitimleri verilecektir. Sakarya Büyükşehir Belediyesi internet sayfası www.sakarya.bel.tr üzerinden devam eden kayıtlar ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Sosyal Gelişim Merkezi’nin 444 40 54 (dâhili 3787 / 3758) nolu telefonunu arayabilir. 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184