AKYAZI BELEDİYESİNDEN AKYAZI'YA İKİ YENİ KÖPRÜ

Akyazı genelinde çalışmalarını hızla sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, teknik çalışmalar kapsamında Akyazı'ya iki yeni köprü kazandırıyor.

 AKYAZI BELEDİYESİNDEN AKYAZI'YA İKİ YENİ KÖPRÜ


Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından biri Toki evleri karşısında yapımı süren ve diğeri de Kazancı'da tamamlanmış vaziyette olan iki köprü Akyazı'ya kazandırılıyor. Toki Evleri arkasında bulunan alanda özellikle yayaların ve bu bölge'den okullarına gidecek olan öğrencilere büyük kolaylık sağlayacak olan köprü'nün ayak kısımları şimdiden tamamlandı kısa bir süre içerisinde de diğer kalan kısımlarının tamamlanacağı belirtilen köprü tamamlandığında Akyazı'ya kazandırılacak yeni bir köprü olarak hizmet verecek.

 

Bundan yaklaşık 6 ay kadar evvel Akyazı'da oluşan sel felaketi nedeniyle tamamen yıkılan Kazancı köprü'sü için çalışmalarını başlatan Akyazı Belediyesi kısa bir sürede mevcut köprü'nün harabelerini ortadan kaldırarak oldukça sağlam çelik konstrüksiyon bir yapı ile köprüyü yeniden inşaa etti. Şu anda faal olarak yeniden kullanılmaya başlanan köprü Kazancı ve Erdoğdu mahallesi'ni birbirine bağlayan aynı zamanda fabrikalara gitmek isteyen yayaların yollarını kısaltan önemli bir rol oynuyor.

 

Kazancı Mahalle Muhtarı Mustafa Demir "Sel nedeniyle yıkılan bu köprümüz için Akyazı Belediye başkanımız sayın Hasan Akcan'dan yardım istedik. Başkanımızda bize hemen cevap vererek tamamen yıkılan köprümüzü eskisinden çok daha sağlam ve güzel bir şekilde baştan inşaa etti. Bu köprü Kazancı ve Erdoğdu mahallesini birbirine bağlanan bir can damarı vazifesi  görüyor. Bu köprüyü her gün yüzlerce insan kullanıyor ve hepsi'de yapılan bu güzel hizmetten dolayı çok memnunlar. Bende şahsım ve mahalle sakinleri adına başta Akyazı Belediye Başkanı Sayın Hasan Akcan olmak üzere emeği geçen tüm teknik personeline çok teşekkür ediyorum  "  dedi

 

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan " Okullarımız açıldı yeni eğitim ve öğretim yılımız başladı. Özellikle öğrencilerimizin okullarına giderlerken yollarına kolaylık sağlamak amacıyla Akyazı'mıza iki yeni köprü'den birini kazandırdık diğerini de tamamlamak üzereyiz. Halen Toki evleri karşısında yapımı sürmekte olan köprümüz de Hem Toki evleri sakinlerine hem de  burada bulunan öğrencilerimize büyük fayda sağlayacak, en kısa zamanda buradaki köprümüzü de tamamlayacağız " dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184