AKYAZI BELEDİYESİNDEN ÖMERCİKLER MAHALLESİ'NE ASFALT YAMA

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen teknik çalışmalar kapsamında Ömercikler mahallesinde Asfalt yama çalışmaları başlatıldı.

AKYAZI BELEDİYESİNDEN ÖMERCİKLER MAHALLESİ'NE ASFALT YAMA


Akyazı'da bozuk yol kalmaması ve ilçedeki  daha önce tespit edilerek plan ve program dahiline alınan tüm sokaklarda oluşan çökme, çukur ve bozukluklar Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt yama yapılarak onarılıyor. Şu anda çalışmalarını Ömercikler mahallesi 8043 sokak ve civarında sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Asfalt yama ekipleri bu bölgelerde daha önce yapılan alt yapı ve doğalgaz çalışmalarının ardından oluşan çukurların dolgu işlemlerini ve devamında Asfalt yama yaparak sokakları güzelleştiriyor.

 

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan "Akyazı genelinde teknik çalışmalarımız hızlı, planlı ve programlı bir şekilde sürdüreceğiz. Şu anda Asfalt yama olan sokaklarımızı Yeni Asfalt serimi yapılmış gibi hasarsız ve güzel hale getirmek için silindirlerimiz özenle eziyor ve mevcut sokağın yüksekliğine getirerek aynı hizada yapıyorlar. Elimizdeki tüm imkanlarımızla sokaklarımızda hiç çukur kalmaması için çalışıyoruz. Akyazı'mıza bozuk hiç bir sokağı yakıştırmıyoruz. Akyazı'ya en iyisini ve en güzeli yapmak için sürekli olarak çalışacağız." dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184