BÜYÜKŞEHİR İZMİR’DE 2’DE 2 YAPTI

Türkiye Basketbol 2. Ligi hazırlıklarını sürdüren Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Çanakkale kampının ardından İzmir’de iki hazırlık karşılaşması oynadı.

BÜYÜKŞEHİR İZMİR’DE 2’DE 2 YAPTI


İlk mücadelesine 25 Ağustos Pazartesi günü Gediz Üniversitesi karşısında çıkan Büyükşehir Basket, müsabakadan 61 – 46 galibiyetle ayrıldı.

26 Ağustos Salı günü (bugün) ise Gelişim Koleji ile karşılaşan Büyükşehir, bu mücadeleyi de 81 – 63 kazandı. Her iki karşılaşmanın da en skorer oyuncusu Lacedarius Dunn oldu. Gediz karşısında 18 sayıyla oynayan Dunn, Gelişim Koleji’ne de 20 sayı attı.

Takım iyi bir noktada

Hazırlık karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir’in Koçu Mustafa Derin, takımın form grafiğinin ger geçen gün yükseldiğini ifade ederek, Çanakkale kampımızı tamamladık. Oyuncularımızla taktik ve kondisyon ağırlıklı bir hazırlık dönemi geçirdik.

Oynadığımız iki hazırlık karşılaşmasından da galibiyetle ayrıldık. Şu anda takım iyi bir noktaya geldi. Ancak önümüzde zorlu bir maraton var. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184