DAHA İYİ HİZMET SUNMAK İÇİN

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda 2013 – 2014 Eğitim Dönemi ilk yarıyıl tamamlandı. Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, “SAMEK’te görevli eğitimcilerimizin daha iyi hizmet sunması için 5 gün sürecek seminer programı hazırladık. Hizmet içi eğitimlerin tamamlanmasının ardından eğitimcilerimize sertifikalarını da teslim edeceğiz” dedi.

DAHA İYİ HİZMET SUNMAK İÇİN


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi kursları 2013 – 2014 Eğitim Dönemi ilk yarıyılı sona erdi. SAMEK eğitimcileri ile bir araya gelen Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, başarılı bir yarıyılı geride bıraktıklarını belirterek, eğitimcilere gerçekleştirilecek seminerler hakkında bilgi verdi. Bilgin, “SAMEK bünyesinde 16 merkez ve 50 branşta ulaştığımız kursiyerlerimizle, başarılı bir dönemi geride bıraktık. Verilen arada da alanında uzman eğitimcilerimizin bilgilerini daha da arttırması, alanları ile ilgili yenilik ve teknolojiler hakkında bilgilendirilmeleri için 5 gün sürecek seminer programı hazırladık” dedi.

5 farklı hizmet içi eğitim

Programın Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirildiğini de sözlerine ekleyen Bilgin, “Hizmet içi eğitim seminerleriyle, SAMEK usta öğreticilerinin branşlarındaki gelişmeleri daha yakından takip etmelerini ve SAMEK kursiyerlerine verilen eğitimlerin niteliğinin daha da artış göstermesini amaçlıyoruz. 31 Ocak Cuma günü programımızın tamamlanması ile eğitimcilerimize Adapazarı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından sertifikaları verilecektir” diye konuştu.

Seminer programı

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında görevli eğitimcilere verilecek seminer programı: “MEM Müfettişi Ahmet Metin Taşkın’dan Sosyal Hayatta İletişim, İl Sağlık Müdürlüğü’nde Görevli Dr. Tuğba Yıldız’dan İş güvenliği, İş Sağlığı ve Hijyen Eğitimi, SAÜ Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Tuncay Ayaz’dan Meslek Etiği Kurum Mevzuatı, Görev ve Sorumlulukları, Sorunlara Çözüm Yolları Arama, Yetişkin Eğitimi ve Psikolojisi, Büyükşehir Belediyesi Özel Atık ve Proje Uzmanı Arzu Çil’den Çevre Koruma Bilinci, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde görevli Uzman Cemile Baklacı’dan Eğitimi Yarıda Kalmış Kadınlar Eğitimi ve Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Alpay Şirin’den Çalıştığı Kurum ve Çevreyi Tanıma.”

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2014, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184