HASAN AKCAN BEYAZLI’YA VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Akyazı Orman İşletme Müdürü Zekeriya Beyazlı'nın Erzurum Orman Bölge müdürlüğü'ne tayin olması sebebiyle Akyazı Belediye Başkan'ı Hasan Akcan Beyazlı'ya veda yemeği düzenledi.

HASAN AKCAN BEYAZLI’YA VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ


Yaklaşık 3 yıldır Akyazı orman işletme müdürü olarak görev yapan Zekeriya Beyazlı Akyazı daki başarılı çalışmalarından ötürü Erzurum Orman Bölge Müdür yardımcılığı ile  ödüllendirilmesi üzerine  Akyazı'ya veda etmeye hazırlanırken kendisi ile kısa bir süreliğine de olsa görev yapan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Orman İşletme Müdürü Beyazlı'ya veda etmek ve başarılı çalışmalarını da  ödüllendirmek amacıyla Kuzuluk'ta  düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

Düzenlenen yemeğe Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Bülent Ay, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı Askerlik Şube başkanı Mustafa Ünlütürk, Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri, Akyazı İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Özer ve daire amirleri katıldı.

Yemek sonunda konuşma yapan  Akyazı Orman İşletme Müdürü Zekeriya Beyazlı " Akyazı'ya çok alışmıştım, burada gerek Akyazı'daki daire amirleri gerekse de  Akyazı Halkı   ile oldukça kaynaşmıştık. Burada göreve başladığımdan beridir hiç yabancılık çekmedim ve oldukça da rahat bir şekilde hizmetimizi alnımızın akıyla sürdürdük. Şimdi ise veda etme vakti, her veda bir ayrılık değildir. Tabii ki dostluklarımız bakidir. Akyazı'dan Erzurum'a yolu düşen herkesi beklerim" dedi

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan  üç yıl boyunca yapmış olduğu başarılı çalışmaları nedeniyle Akyazı Orman İşletme Müdürü Zekeriya Beyazlı'ya teşekkür plaketi takdim etti.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan "Akyazı'da yapmış olduğu başarılı çalışmalarından ötürü Sayın Zekeriya kardeşimi tebrik ediyor, İlçemizde görev yapan tüm memur kardeşlerimin yanında olduğumuzu belirtir dertlerinin dertlerimiz olduğunu hatırlatırım. Biz ilçe olarak bir büyük aileyiz, bunun gereğini de her daim yaparız. " dedi.




Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184