SASKİ BORÇLULARINA TORBA YASA MÜJDESİ

Kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 6552 sayılı yasanın Resmi Gazete yayımlanarak yürürlüğe girdiğini ifade eden SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Su borcu olan vatandaşlarımız 6552 sayılı yasadan istifade ederek faiz yükünden kurtulabilir” dedi.

SASKİ BORÇLULARINA TORBA YASA MÜJDESİ


SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 6552 sayılı kanun hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yasanın vatandaşlara büyük kolaylıklar sağladığını kaydeden Rüstem Keleş, “Su borcu olan vatandaşlarımız bu kanundan istifade ederek borçlarını yapılandırabilir. Yasa sayesinde vatandaşlar faiz yükünden kurtuluyor. Yasa ayrıca borçları taksitle ödeme kolaylığı sağlıyor. Su borcu olan tüm vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendirmeleri gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

Taksitle Ödeme Kolaylığı

Torba Yasadan yararlanmak isteyen vatandaşların SASKİ Genel Müdürlüğü’ne başvurması gerektiğinin altını çizen Rüstem Keleş, “Torba Yasadan istifade etmek için 28 Kasım 2014 tarihine kadar borçlu abonelerin mutlaka başvuruda bulunması gerekiyor. Yasa hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0264 278 38 41 no’lu telefonu arayabilir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184