YAVUZ, EMEKTAR BASINIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda, “Basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, tüm basın çalışanlarımızı saygı ve hürmetle selamlıyorum” dedi

YAVUZ, EMEKTAR BASINIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN


AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Gazeteciler ve Basın Bayramı ile Türk basınında sansürün kaldırılmasının 106. Yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayınladı. Basın özgürlüğüne en çok katkının AK Parti iktidarı döneminde sağlandığını vurgulayan Yavuz, “Basın özgürlüğü noktasında iktidarımız döneminde büyük adımlar atılmıştır. 2004 yılında çıkarılan basın kanunu her alanda demokrasi ve özgürlüğü inşa etmenin mühim bir örneği olmuştur” diye konuştu.

Bilginin Kaynağı Basın

Basın mensuplarının halkı bilgilendirme noktasında önemli bir görevi icra ettiğini sözlerine ekleyen Yavuz, “Gazetecilerimiz, meşakkatli çalışmalarıyla bilginin en doğru ve hızlı şekilde iletilmesi için özveriyle çalışan önemli emektarlardır. Türk basınında sansürün kaldırılmasının 106. Yıl dönümü ile 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, tüm basın çalışanlarımızı saygı ve hürmetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184