KATILIMCI BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK HİZMETLER

Katılımcı belediyecilik anlayışı ile yeni teknolojileri Sakaryalılar ile buluşturmaya devam edeceklerini açıklayan Başkan Toçoğlu, “Yeni yılda Sakarya Yerel Demokrasi Portalı SAYDEM’i hizmete alıyoruz. Geleceğin Sakarya’nı katılımcı belediyecilik anlayışı ile hayata taşıyabileceğimizin farkındayız. SAYDEM de bu anlayışımızın hayata geçirilmiş hali olacak. Yeni hizmetimiz ile tüm aktörlerimiz tek tuşla öneri ve görüşlerini Büyükşehir Belediyemize iletebilecek” dedi.

KATILIMCI BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK HİZMETLER
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yıl ile birlikte Sakaryalıları hızlı ve kolay ulaşılabilir yeni teknolojiler ile buluşturmaya devam edeceklerini açıkladı. Yeni yılda hayata geçirilecek Sakarya Yerel Demokrasi Portalı ile katılımcı belediyecilik anlayışının daha da güçlendirileceğini belirten Başkan Toçoğlu, “Yeni yılda Sakarya Yerel Demokrasi Portalı SAYDEM’i hizmete alıyoruz. Yenilik getiren bu hizmetimiz ile kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarımızın tüm talepleri daha hızlı bir şekilde Büyükşehir Belediyemize ulaşacak” diye konuştu.

Şehri Birlikte Yönetiyoruz

Başkan Zeki Toçoğlu açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, diğer aktörler ve hemşerilerimiz ile şehrimizi birlikte yönetme isteğimizi tekrar yineliyoruz. Geleceğin Sakarya’nı katılımcı belediyecilik anlayışı ile hayata taşıyabileceğimizin farkındayız. SAYDEM de bu anlayışımızın hayata geçirilmiş hali olacak. Yeni hizmetimiz ile tüm aktörlerimiz tek tuşla öneri ve görüşlerini Büyükşehir Belediyemize iletebilecekler. Vatandaşlarımızı hızlı ve kolay erişilebilir yenilikler ile buluşturmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun.”

Hızlı ve Kolay Erişim

“Yeni yılda kurumsal internet sayfamız da yeni yüzüyle hemşerilerimizin kullanımında olacak. Vatandaşlarımızın şehrimiz ile ilgili aradıkları birçok şeye ulaşabilecekleri Sakarya şehir portalı SAYPORT, hemşerilerimize hizmet sunmaya yeni yılda da devam edecek. Ayrıca ücretsiz kablosuz internet erişim hizmetimiz de Sakaryalıların hizmetinde olacak. SBB Mobil Uygulaması ile hemşerilerimiz Büyükşehir Belediyesi ve hizmetlerine hızlı ve kolay ulaşabilmenin ayrıcalığını yaşamaya devam edecek.”

Yeni Yüzüyle İnternet Sayfası

Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) yeni yüzüyle yeni yılda Sakaryalıların kullanımında olacak. Kısa süre içerisinde yayına başlayacak olan sayfada, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yeni projeler, devam eden hizmetler, güncel duyurular, haberler, ilanlar ve birçok hizmet vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek.

SAYPORT

Yeni yıl ile birlikte Sakaryalıların şehir ile ilgili aradığı birçok bilgiye ulaşabileceği Sakarya şehir portalı SAYPORT’a,  www.sakarya.com.tr adresinden erişim sağlanacak. Zengin içeriği ile şehir kültür ve doğasının her rengi, şehir portalı SAYPORT’tan takip edilebilecek.

Kablosuz İnternet Erişimi

Geride kalan dönemde Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde vatandaşlara kablosuz internet erişimi konusunda önemli kolaylıklar sağlanmıştı. Yeni yıl ile birlikte ücretsiz kablosuz erişim hizmetleri Sakaryalıların hizmetinde olmaya devam edecek.

SBB Mobil Uygulaması

Mobil uygulamalar ile Büyükşehir Belediyesi Sakaryalıların cebine ulaşmaya devam edecek. IOS ve Android platformlu cihazlar ile vatandaşlar SBB Mobil Uygulamasını kullanarak, Büyükşehir Belediyesi ve hizmetlerine kolay ve hızlı ulaşabilmenin ayrıcalığını yaşayacak.

SAYDEM

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeni yıl için ‘Daha Netiz’ diyor. Bu kapsamda Sakarya Yerel Demokrasi Portalı SAYDEM hizmete alınıyor. Yenilik getiren bu hizmet ile kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları Büyükşehir Belediyesi ile daha hızlı ve kolay görüş alışverişinde bulunabilecek.

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184