1 KASIM MİLATTIR

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, 1 Kasım seçimleri için açıklanan seçim beyannamesini vatandaşlara gece gündüz demeden anlatacaklarını söyledi.

   1 KASIM MİLATTIR


“13 yılın heba olmasına izin vermeyeceğiz”

AK Parti Hendek Kadın Kolları ile biraraya gelen Ali İnci, “Milletimizle el ele, gönül gönüle 13 yılın atılımlarını daha ileri seviyelere taşıyacağız. 13 yılın kazanımlarının heba olup gitmesine kesinlikle izin vermemeliyiz. Kaos ve kriz çıkarmak isteyenler inşallah emellerine ulaşamayacaklar ”dedi.

“1 Kasım milattır”

1 Kasım seçimlerinin önemine işaret eden milletvekili Ali İnci, seçimlerin Türkiye için bir milat olduğunu söyledi. Teşkilat mensuplarının gittikleri her yerde AK Parti’nin yaptıklarını ve yapacaklarını anlatması gerektiğine dikkat çeken İnci, “AK Parti milletin bağrından çıkan hakikaten milletin temsilcisi yegane partidir. Dünyanın en büyük siyasi organizasyonu AK Partidir. 7 Haziran seçimlerinde AK Partiye karşı şer güçlerinin hepsi birleşti, yinede AK Parti birinci parti olarak yüzde 41 ile tekrar seçildi. Milletin büyük teveccühü var, ancak 4 partinin meclise girmesi parlamenter sistemin bu aksaklığından dolayı geçmişte pek çok ülkede yüzde 35 oy alanlar iktidar oldu, ama AK Parti tek başına iktidar olamadı. İnşallah milletimiz 7 Haziran seçimlerinden sonra 1 Kasım seçimlerinde gereken cevabı o şer güçlere sandıkta verecektir, buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Muhteşem beyanname
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dün açıkladığı “1 Kasım Seçimleri AK Parti Seçim Beyannamesi” hakkında konuşan İnci şunları söyledi:“Öncelikle şunu ifade edeyim muhteşem bir beyanname. Burada her kesime dokunuldu. Yeni doğandan, emekliye kadar bütün imkanlar seferber edildi. Zaten bunu yaparsa da AK Parti yapar. Millette bunu biliyor. Emeklilere biliyorsunuz, memura verdiğimiz gibi tüm işçi ve Bağ-Kur emeklilerine yıllık ilave bin 200 TL verilecek. Emeklilere 240 taksitle aylık 250 TL destek ile kiradan çok daha düşük bir ücretle onları konut sahibi yapacağız. TOKİ’ye de talimat verildi.”

“Kapı kapı dolaşacağız”
Seçim beyannamesinin vatandaşlara tek tek anlatılması gerektiği konusunda teşkilat üyelerine seslenen İnci, “Seçim beyannamemizi bütün halkımıza anlatmamız lazım. Kapı kapı dolaşarak mutlaka vatandaşlara giderek, gönüllerini kazanmak suretiyle AK Parti vaatleri değil, gerçekleşecek olan vaatleri teker teker anlatmalıyız. Bizim AK Parti olarak vatandaşa anlatacağımız çok şeyimiz var, Türkiye’de siyasi istikrar varsa 7 Haziran’a kadar bunu tamamen AK Partiye borçluyuz. “dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184