31 Mart Hatır-Gönül Seçimi Olmayacak

İyi Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan ile Hendek’te ziyaretlerde bulundu.

31 Mart Hatır-Gönül Seçimi Olmayacak


İyi Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, iktidar mensubu belediye başkan adaylarının hatır-gönüle oy istediklerini söyleyerek, Sakaryalılar hatıra ve gönüle artık oy vermeyeceklerini söylüyorlar. Hizmet istiyorlar. 31 Mart hatır-gönül seçimi olmayacak diye konuştu.
Hendek’te ziyaretler

İyi Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, Hendek’te ziyaretlerine devam etti. Hendek Belediye Başkan adayı Ahmet Mercan ile gündüz esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Uzm. Dr. Cihan Kolip, akşam saatlerinde ise Kazımiyespor Kulübü lokalinde yöneticilerle bir araya geldi.
En büyük sorun ekonomik kriz

Sakaryalıların ve Hendeklilerin 31 Mart’ta büyük sorunlarla birlikte sandığa gideceklerini anlatan Uzm. Dr. Cihan Kolip, bu sorunların başında ekonomik kriz geliyor. İşsizlik geliyor. Hayat pahalılığı geliyor. Adaletsizlik geliyor. Eğer 31 Mart’ta Hükümete bir uyarıda bulunmazsanız ve oy verirseniz, yapılan tüm bu icraatlara onay vermiş olacaksınız. Hükümet yaptıklarının doğru olduğunu düşünecek. Sakaryalıların, hayatlarından memnun olduklarını düşünecek. Seçimden sonra ekonomik kriz katlanarak artacak diye konuştu.

Hizmet alamadı

Sakarya’yı 25 yıldır yöneten liyakatsiz kadroların, belediyecilik alanında Sakaryalıların beklentilerinin çok çok altında kaldığını ve yeterli hizmet üretemediğini anlatan Uzm. Dr. Cihan Kolip, bu yönetim anlayışı sınıfta kalmıştır. Çeyrek asırdır Sakaryalılar hizmet bekledi. Beklenen hizmet bir türlü gelmedi. Maalesef Sakarya’daki yerel yönetimler bu süre içerisinde hizmet ile değil, israf, liyakatsizlik, partizanlık yapma, şehri adaletli yönetmeme gibi konularla gündeme geldiler dedi.
Ellerinde dosyalar birbirlerini şikâyet ettiler

Sakarya’yı yöneten belediye başkanları arasında, aynı partide olmalarına rağmen ciddi sorunlar olduğunu da ifade eden Uzm. Dr. Cihan Kolip, 25 yıl içinde Büyükşehir ve İlçe belediye başkanları arasındaki kişisel kavgalardan ötürü, hizmetin gitmediği ilçelerimiz oldu. Ellerinde dosyalar birbirlerini şikayet ettiler. Kendi içindeki gruplaşmaların sıkıntılarını Sakarya çekti. Bu kavgalar halen devam ediyor. Gösterdikleri adaylar arasında da kavga ve cepheleşmeler var. Bu Sakarya’ya geçmişte büyük zararlar verdi. Eğer bu adaylar seçimi kazanırlarsa, gelecekte de zarar verecek. Biz Büyükşehir Belediye Başkan adayı olursak da, İYİ Partili, AK Partili, CHP’li veya başka bir partili olsun tüm seçilen tüm İlçe Belediye Başkan adayları ile büyük bir uyum içerisinde çalışacağız. Çünkü bizim gayemiz Sakarya olacak. Geri kalan meseleleri teferruat olarak görüyoruz şeklinde konuştu.
Hatır-gönül oyları Sakarya’yı geriye düşürdü

Sakaryalıların 25 yıllık geçmişte ağırlıklı olarak liyakatli kadrolara değil de, hatır-gönüle oy verdiğini de anlatan Uzm. Dr. Cihan Kolip, ama yerel seçimlerde de egemen olan anlayış maalesef şehrimizi çok geriye düşürdü. Partili arkadaşları tarafından bile beğenilmeyen, asla tasvip edilmeyen isimlere yetki verilmesinin ardından, sonuçta hatır-gönül oyları ile bu kadrolar 25 sene boyunca şehri yönetti. Ama bugün çok net bir şekilde görüyoruz ki, Sakaryalılar artık hatıra ve gönüle oy vermeyecekler. Çünkü artık liyakatli kadrolar istiyorlar. Hizmet istiyorlar. Şehrin bu kadar geriye düşürülmesinin vebalini artık taşımak istemiyorlar. Bu yüzden 31 Mart hatır-gönül seçimi olmayacak dedi.

Projelerimiz ile geliyoruz

Sakaryalılar ile birlikte çok ciddi, vizyon projeler hazırladıklarını da vurgulayan Uzm. Dr. Cihan Kolip, hemşehrilerimizden proje fikirlerini istedik. Bize binin üzerinde fikir ve proje geldi. Sakarya’daki birçok Sivil Toplum Kuruluşu ile görüştük. Ekibimiz ile birlikte tüm bunların ışığında Sakarya’ya yakışır vizyon projelerimizi hazırladık. www.sakaryayaiyigelecek.com adresinden hemşehrilerimiz projelerimizi inceleyebilirler şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2019, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184