Acartürk’e Hendek’te yoğun ilgi

MHP Sakarya Milletvekili Adayı Alirıza Acartürk seçim çalışmaları kapsamında Hendek’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Acartürk’e Hendek’te yoğun ilgi


Acartürk Ülkücü Gençlikle buluştu

Acartürk Hendek’te gerçekleştirdiği ziyaretlerin deHendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfında gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Acartürk, MHP ilçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır, Yönetim Kurulu üyeleri  ile birlikte  Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfını ziyaretinde Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Yönetimi ve Ülkücü Gençler ile bir araya gelerek sohbet etti.

MHP Sakarya Milletvekili Adayı Alirıza Acartürk, Ülkücü gençler ile sohbet ederek anılarını paylaştı.

Hendek Ülkü Ocakları ziyaretinin ardından seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam eden MHP Sakarya Milletvekili Adayı Alirıza Acartürk, 2.OSB Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Abdullah Uzun ve Şoför esnafı ile bir araya geldi.

Acartürk, Babaoğlu ve beraberindekiler daha sonra HENTIR Başkanı İsmail Aydoğdi ve yönetimini ziyaretinin ardından Çamlıca Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifi Başkanı Selman Gençler, yönetimi ve Şoför esnafı ile bir araya geldi. Acartürk ve Babaoğlu daha sonra  İçözlerYönetim Kurulu Başkanı Lokman İçöz’ü ziyaret etti.

ÇÖZÜLÜM SEVDASINA HÜKÜMET KURMADILAR

 

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili adayı Alirıza Acartürk, AKP’nin çözüm süreci inadıyla MHP ile Hükümet kurmadığını ifade ederek, “Biz çözüm sürecini bitirin Hükümet kuralım dedik. Onlar sadece kuracakları azınlık Hükümetine destek istediler. 3 aylık Seçim Hükümeti kuralım dediler. AKP’nin vazgeçilmezleri ile Milletimizin vazgeçilmezleri arasında uçurumlar var” diye konuştu.

ÖNCELİKLER FARKLI

 Acartürk, Çözüm sürecinin ülkeyi paramparça ettiğini ve her geçen gün kaybımızın daha büyük olduğunu ifade ederek, AKP’nin milletimizin istememesine rağmen bu inadında devam etmesinin ülkeyi kaosa sürüklediğini söyledi. Acartürk, “Biz çözüm sürecini bitirin Hükümet kuralım dedik. Onlar sadece kuracakları azınlık Hükümetine destek istediler. 3 aylık Seçim Hükümeti kuralım dediler. AKP’nin vazgeçilmezleri ile Milletimizin vazgeçilmezleri arasında uçurumlar var.” diye konuştu.

BİZ 7 HAZİRAN’I ÇOK İYİ OKUDUK AMA..

7 Haziran’da seçmenin verdiği mesajı en iyi okuyan partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu belirten Acartürk, “Sandıktan çıkan sonuçta Koalisyon vardı. Ama AKP koalisyon istemedi. Önce CHP ile zaman kaybettiler. Sonra tüm hazırlıkları yapmamıza rağmen bize koalisyon teklifi ile gelmediler. Çünkü MHP’nin öncelikleri, milletimizin her ferdinin istediği şeylerdi. Çözüm sürecinin sona erdirilmesini, yolsuzlukların üzerine gidilmesini, Dilimiz, bayrağımız, devletimizin yönetim şeklinin değiştirilmemesi ile ilgili isteklerimizi, hangi vatandaşımız istemez ki. Sonra Cumhurbaşkanı’nın Anayasal sınırları içerisinde kalmasını istememiz yanlış mı? Ama AKP, toplumu maniple ederek yeniden seçime gitmeyi tercih etti” dedi.

 

KEŞKE HAKSIZ ÇIKSAYDIK DA..

Ülkemizde bitme noktasına gelen terör olaylarının AKP Hükümeti döneminde sürekli olarak arttığını ve teröristlere verilen tavizlerle, terör örgütünün daha da küstahlaştığını söyleyen Acartürk, “Teröristle dost olur, onlara güvenir, çözüm süreci adı altında masada birlikte hesap kitap yaparsanız, o toprağa gömdükleri silahları bir gün size doğrulturlar dedik. Dinlemediler. Defalarca kez uyardık. Bizimle dalga geçtiler. Keşke biz haksız çıksaydık da bugün bu kardeşimizin şehit haberini almasaydık” diye konuştu.

 

KARARLARINI VERMELİLER

AKP’nin çözüm süreci ve hatalı dış politikalar ile birlikte terör örgütlerini ülkemizin başına bela ettiğini kaydeden Acartürk, “Burada duruşunu net bir şekilde ifade eden parti HDP’dir. Tarafını açıkça belli edip, ‘Biz PKK’dan yanayız, terör örgütlerinden yanayız’ demektedirler. AKP ise terör örgütü ile görüşme ısrarını sürdürmekte, çözüm adı altında olmadık tavizler vermektedirler. AKP artık bir karar vermelidir. Çözülmeden yana mıdır, yoksa Milletinin tarafında mı olacaktır.” Dedi.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2015, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184