ADAY ADAYLARI HENDEK TEŞKİLATINDA KENDİLERİNİ TANITTI

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu Aday Adaylarını Temayül öncesi Teşkilatına tanıtmak için aday tanıtım programı düzenledi.

ADAY ADAYLARI HENDEK TEŞKİLATINDA KENDİLERİNİ TANITTI


Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatında gerçekleşen Aday tanıtım Programı Parti lokalinde yapıldı. Programa Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  Meclis üyeleri,  Ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimleri ve Mahalle Başkanları katıldılar.

Başkan Sofu “5 Haziran Cumartesi günü Temayül yoklaması yapılacak. Aday Adaylarımızın içinde tanıtıklarımız olduğu kadar tanımadıklarımızda var. Salı günü Danışma meclisimizde 20 civarımızda aday adayımızı tanımıştık. Tabi zamanı denk gelmeyen aday adayları için 2. Bir aday tanıtım programı yaparak gelemeyen aday adaylarımızı davet ettik.  Çok değerli aday adaylarımız içinde tanımadıklarımızıda tanımış olduk . Arkadaşlarımız Ülkemize Sakaryamıza  en iyi hizmet edecek 7  adayı daha rahat yazacaklardır. Programımızın hayırlı olmasını temenni ederim”.dedi.

Tanıtım Programına katılan Aday adayları.  Gülşah Filicioğlu, Eyüp Arıcan, Erhan Dursun, Cihan Saraç, Selçuk Yaşar, Ernur Toç, Ahmet Orhan, Fatih Sevindik, Şahin Karaaslan, Sepil Başer, Recep Hacıeyüpoğlu, Murat Bayrak, Enes Erkan, Nursel Akşit, Mehtap Başar, Arzu Özkan, Ziya Cevherli, Nuri Oktay, Engin Şenol, Ali Türkmenoğlu, Mehmet Akyazıcı, Ekrem Yüce ve Ayşe Nilgün, Piktaş  oldu. Adaylar kendilerine verilen süre içerisinde öz geçmişlerini, projelerini ve neden aday oldukları konusunda Hendek Teşkilatına hitap ettiler.



Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 18:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184