Ahmet Mercan Seçim Çalışmalarına Başladı

Millet ittifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ahmet Mercan Hendek merkezdeki esnaf ziyaretleri yaptı.

Ahmet Mercan Seçim Çalışmalarına Başladı


Ahmet Mercan’ın Hendek Merkezdeki esnaf ziyaretlerine Millet ittifakı CHP ve İyi Parti yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdi.

Hendek Merkezdeki esnaf ziyaretlerine Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan’a CHP ilçe Başkanı Reyhan Azak ve yönetim kurulu üyeleri, İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve yönetim kurulu üyeleri muhtemel belediye meclis üyesi adayları ve partililerden yoğun katılım ile gerçekleştirdi.

Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan Ziyarette bulunduğu yerlerde kendini ifade ederken ‘’ Bizim Hendek’te işini görmediğimiz, el atmadığımız, derdine dokunmadığımız insan yok.  Ben aşa yukarı 25 yıldır siyasetin içerisindeyim, Hendek’te bir çok fabrikalara giren gençlerin, çalışanların girmesine vesile oldum, yardımcı oldum. İktidar dönemlerinde olsun, diğer dönemlerde olsun vatandaşın her türlü işine koştuk,  vatandaştan bize gelen bütün isteklerin belki yüzde doksanına cevap verdik, işlerini gördük. Yapamadığımız içinde uğraştık, bunu insanlar biliyor, zaten insanlarda tanıyorlar, aday seçerken eksisi olmayan artısı olacağından emin olabileceğiniz bir adaya oy vermenizi beni tercih ettiğinizde buna layık olmak azminde olacağımızı iyi bilerek yola çıktık’’ ifadelerine yer verdi.




Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 00:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184