Ak Gençlerden Örnek Davranış

Ak Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide ve Yönetimi Yemen için çekmiş oldukları video ile büyük takdir topladılar.

Ak Gençlerden Örnek Davranış


Sakarya İl Gençlik Kollarının, Kızılay ile protokol imzalamasıyla birlikte ilçe gençlik kollarında yardım kampanyaları başlatıldı.

Yemen’deki olaylara kayıtsız kalmayan gençler yardım kampanyası için kısa film çekti. Hendek İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri Yemen’de yaşanan zorluklar hakkında verdikleri bilgilerle daha geniş bir alana seslerini duyurmayı başardılar.

Videonun yayınlanmasıyla birlikte gelen tebrik mesajları, vatandaşlardan gelen Yemen’e destek için kısa mesaj görüntüleri ve yapılan bağışlarla amaçladıkları kitleye ulaştıkları ve yapılan çalışmanın ne denli yararlı olduğunu gösteriyor.

Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fide, Yemen’de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalamazdık. Hendeğin Ak Gençleri olarak sesimizi geniş bir alana yaymak istedik. Bize yapılan güzel geri dönüşlerse yapmış olduğumuz çalışmanın amacına ulaştığını gösteriyor. Vatandaşlarımızdan bu insanlık dramına kayıtsız kalmamalarını ve Yemen’ e destek olmalarını rica ediyoruz.


Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2018, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184