AK GENÇLİK HIZINA HIZ KATTI

Gösterdiği başarılı performansla Gençlik Kolları Teşkilatları arasında Sakarya da 1. Türkiye de 7. Olan Ak Parti Hendek Gençlik Kolları, Başkan Muhammet Erci önderliğinde hızına hız katarak çalışmalarına devam ediyor .

AK GENÇLİK HIZINA HIZ KATTI


Seçimlerden sonra bir an olsun rehavete kapılmayan AK Parti Hendek Gençlik Kolları Teşkilat içi Eğitim çerçevesinde Osmanlıca, Ahlak, Siyer-i Nebi ve Diksiyon kursu düzenlemeye başladı. Sosyal Aktivitelerde de kendilerini unutmayan Hendek Gençlik Kolları yaptıkları Halı Saha, Sinema ve Tarihi Gezi Organizasyonu ile enerji depoluyorlar.
Son yapılan Genel Merkez Gençlik Kolları 4. Olağan kongresine 130 kişi ile katılan Hendek Gençlik Kolları göstermiş oldukları performansla Hendeğin farkını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Konu İle İlgili Açıklamalarda Bulunan AK Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammet ERCİ, Dününle bugünün aynıysa zarardasın... Hz Muhammet (S.A.S) Hadis-i Şerifini kendimize rehber edinerek AK Parti Hendek Gençlik Kolları olarak, yeniliklere açık, çalışma hırsı ve azmi ile AK Parti bayrağını daha da ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti ve çabayı göstermekteyiz.
Bu bağlamda bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen AK Parti Hendek İlçe Başkanımız Ali Kemal Sofu’ya, Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü’ye ve değerli Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşlarıma ve tüm genç kardeşlerime gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2015, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184