AK HENDEK BAYRAMLAŞTI

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nın Kurban Bayramı bayramlaşma programı parti binası önünde gerçekleşti.

AK HENDEK BAYRAMLAŞTI


AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı bayramlaşma programını parti binası önünde yaptı. Programa Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci,   Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci ve yönetimleri, mahalle temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen bayramlaşma programında partililer uzun kuyruklar oluşturarak bayramlaştı.


Dünya mazlumlarının tek umudu Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanımızdır


Bayramlaşma sonrası parti binasına geçildi. AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, bir konuşma yaparak “ Dünya mazlumlarının tek umudu Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanımızdır. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Bizler de Cumhurbaşkanımızı daha güçlü duruma getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bayramınızı kutluyor ve nice bayramlara hep birlikte girmeyi diliyorum “ dedi.


Bizler kurban etmeye değil, kurban olmaya geldik


Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ Yapmış olduğunuz görev ve almış olduğunuz sorumluluklar, Cumhurbaşkanımıza verilen bir destektir. Birlik ve beraberliğimizi sağladıkça, ilimizde, ülkemizde ve Dünya’da bu ses getirecektir. Bizler kurban etmeye değil, kurban olmaya geldik “ diyerek, herkesin bayramını kutladı.


Birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi ortaya koymamız lazım


25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de bir konuşma yaparak “ Dünyada ezilen Müslüman kardeşlerimiz var, bu doğrultuda birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi ortaya koymamız lazım. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun “ diyerek, partililerin Kurban Bayramını kutladı.


Hendek her zaman farkını gösteren bir ilçe olmuştur


Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün de “ Beraberce ülkemizi daha güzel günlere götürmeye azmetmemiz lazım. Hendek’i yıllardır bu kadrolar yönetiyor. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza eder, iyi işler yapmaya devam edersek bundan sonraki dönemlerde de iyi şeyler yapmaya devam ederiz. Verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyor, gece gündüz çalışıyoruz. Hep birlikte mücadelemize devam edeceğiz. Durmak yok yola devam. Çok çalışacağız, Hendek her zaman farkını gösteren bir ilçe olmuştur. Kurban Bayramınızı kutluyor, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlar geçirmenizi diliyorum “ dedi.

Konuşmaların ardından bayramlaşma programı sona erdi.





 

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2017, 21:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184