Ak Kadınlardan Seminer

Ak parti Hendek İlçe Kadın Kolları"Doğal Yaşam" konulu seminer düzenledi.

Ak Kadınlardan Seminer


Hendek Ticaret Merkezinde gerçekleşen "Doğal Yaşam" konulu seminerin konuşmacısı, Aidin Salih’in talebesi ve aynı zamanda doğal sağlık alanında çığır açan "Gerçek Tıp" adlı kitabının editörü olan Hatice Misge’idi.

Hendekli hanımların programa ilgisinden oldukça memnun olan Bedia Yılkın, b
ugün burada doğal yaşam semineri vesilesiyle toplanmış bulunmaktayız. Bu gibi seminerlere katılmak konunun uzmanlarını dinlemek bizlerin yaşamında sağlığımızı ilgilendiren, dikkat etmediğimiz detaylar konusunda bilgi sahibi olmamıza, ihmal ettiğimiz uygulamaktan kaçındığımız fakat çok önem arzeden insan sağlığı ve  beslenme konusundaki detayları  öğrenmek oldukça önem arz etmektedir.

Bugünkü seminerin biz bayanların çok ilgisini çekeceğini ve çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. Konunun uzmanı  Hatice Hanım bizleri bu konuda oldukça bilgilendirecektir. Çok verimli bir program olucağına inanıyor, gösterdiğiniz yoğun ilgiden ötürü herkese çok teşekkür ediyorum diyekonuştu.

Hadis-i Şeriflerde aktarılan, hastalık üretmeyen doğru beslenme şeklinin sağlığı korumadaki etkisinin ve beslenme ile sağlık arasında ki ilişkiyi ele alarak insan fıtratını, hastalıklar ve sebeplerini, kan grubuna göre beslenmenin önemini anlatan Hatice Misge, Hacamata ve Sülük tedavisine de dikkat çekti.

Doğal beslenme, kimsayasal deterjan ve temizliyicileri hayatımızdan çıkarmak birçok hastalıkların tedavi edilmesi konusunda ki iyileştirici özelliğini vurguladı. 2 saat süren konuşmasının ardından salonda ki misafirlerin sorularını yanıtlayarak şikayet edilen rahatsızlıklar için izlenecek yolları detaylı bir şekilde aktarıp tek tek soruları cevaplayıp bayanları bilgilendirdi.


Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2018, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184