Ak Parti Aday Adaylarından Birlik ve Beraberlik mesajı

Ak Parti Hendek Teşkilatı Ak Parti Belediye aday adayları ile birlikte Uludere tesislerinde bir araya geldi.

Ak Parti Aday Adaylarından Birlik ve Beraberlik mesajı


Hendek İlçe Başkanı Fatih Tazim Başkanlığında,Hendek İlçesinden Ak Partinin 7 Belediye Başkan aday adayı ve 25. Dönem Milletvekili Ali İnci’nin katılımıyla Uludere Alabalık Tesislerinde bir araya gelerek toplantı yaptılar.

İlçe Başkanı Fatih Tazim Açılış konuşmasında: “Belediye Başkanımızla birlikte yedi aday adayımızla üst kademe olarak bir araya gelip sohbet etmek istedik. Bu Akşam Umreye gideceği için ilk konuşmayı 25. Dönem vekilimizle başlatmak istiyoruz.” dedi.

25. dönem vekili Ali İnci konuşmasına "Birlik beraberlik" mesajı vererek başladı ardından ;"ilçe başkanımıza bu programı düzenlediği için teşekkür ederim. Yedi aday adayımıza başarılar dilerim. Kim olursa olsun birlik olsun zira her seçim öncesi aslı astarı olmayan konular nedense ortaya atılır. Şu an Hendek'te bir dosya dolaşıyor. Her zaman oynanan oyunlar. Biz şunu diyoruz;madem samimisiniz mahkemeler orada, neden milleti kandırmaya çalışıyorsunuz? Verin mahkemeye, öyle ya varsa bir suç mahkeme ortaya çıkarsın. Aday adayı Hasan Serdar Baykal arkadaşımıza dava açması üzere vekalet verdim. Bu Akşam Umre için yola çıkacağım bu vesileyle hakkınızı helal edin. Tekrar Hendek İçin en hayırlısı neyse o olmasını temenni ediyorum, geceniz hayırlara vesile olsun.", Diyerek Umre yolculuğu için programdan ayrıldı.

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Konuşmasında: “Hepimiz Ak Partinin neferiyiz ve ayrı ayrı her birimizin görevleri sorumlulukları var. Nihayetinde bir belediye Başkanı olacak, hayırlısı kim ise o olsun. Nefer komutana uyar. Bizim Komutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. O görev dağılımını yapıyor. Bizlere de düşen görev neyse ona uyacağız. Safları sık tutacağız birlik beraberlik içinde bu seçimi hayırlısı ile tamamlayacağız. Toplantımız hayırlara vesile olsun.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Ali Kemal Sofu konuşmasında “Yeni bir seçim dönemine girdik. Geride bıraktığımız altı seçimden de başarıyla çıktık. Rabbim bu seçimden de başarıyla çıkmayı nasip eder İnşallah. Biz bir ekibiz her kademesiyle birlik beraberlik içinde seçimlere hazırlanacağız. Şimdi yedi aday adayıyla hep beraber burada biriz ve beraberiz. Hepimiz aynı amaç, aynı sevda ve kutlu dava uğruna bu göreve talibiz dedik. Ak Partinin bugünlere güçlenerek gelmesindeki en büyük neden teşkilatı ve adayları ile darılmadan küsmeden birlikte bir olarak çalıştığımızdan olmuştur. Bundan sonrada bu kutlu davayı aynı samimiyetle sürdüreceğimizden eminim. Fatih Başkanım bizleri bu gece burada bir araya getirmesi de bu davanın sürekliliğini ve sevgisinin büyüklüğünü göstermektedir. Rabbim bu kutlu sevdaya destek veren herkesten razı olsun. Gecemiz hayırlara vesile olsun.”, Diyerek sözlerini tamamladı.

Şenay Sakal Konuşmasında : “Bizim için aday adayı olmuşuz veya aday olmuşuz önemli değil. Hep beraber çalışmamız gerekiyor. Hepimizin bildiği bir söz var ;"Meyve veren ağaç taşlanır". Bu davayı sandıkta yenemediler, yargıyla denediler yenemediler, sokak eylemleri ile yenemediler,  darbe ile yenemediler. Hendek'te bir liste dolaşıyormuş. Sayın Cumhurbaşkanımıza neler yaptılar. Varsın onlar uğraşsın biz bir olduktan sonra ancak böyle karalamalarla teselli bulurlar. Gecemiz hayırlı olsun, Fatih Başkanıma bu güzel ve anlamlı geceyi düzenlediği içinteşekkür ederim.”, Diyerek sözlerini tamamladı.

Hamit İsmailoğlu konuşmasında: " 10 yıldır bu davanın neferi olarak teşkilatımızda görevler yaptım. Gönlüm hep teşkilat ve belediyemizin birlikte istişare ederek çalışmalarını yapmasından yanadır. Genel Merkezimiz kimi aday gösterirse ben onun yanında olmaktan onunla birlikte koşmaktan mutlu olurum. Allah hepimizin, hayırlı isteklerimizin yolunu acık etsin. Toplantımız hayırlara vesile olsun.”,dedi.

Hasan Serdar Baykal konuşmasında: "İlçe teşkilatımıza ve değerli Başkanımız Fatih Tazim’e teşekkür ederim. Diğer aday adayı arkadaşlarımız birlik beraberlik vurgusu yaparak gecenin öz cümlesini zaten ortaya çıkardı. Biz özeleştiriyi içimizde iyi yaparsak bireysel olarak nasıl daha faydalı oluruz sorusunu kendimize sorarak hareket edip, biraz da safları sıklaştırdık mı seçimlerden de hayırlı bir sonuçla çıkarız. Toplantımız hayırlı olsun.”,dedi.

Mehmet Selçuk Tunalı konuşmasında:" Rabbim gecemizi hayırlı kılsın. Güzel bir buluşma oldu. Ben de hayırlısı hangi arkadaşımızsa o olsun isterim. Biz bu yolda her arkadaşımızla yan yana yürümeye hazırız. Toplantımız hayırlı olsun.”,dedi.

Mustafa Çiçek konuşmasında: “Muhalefete karşı en güçlü silah birlik olmaktır. Birlik beraberlik vurgusu bütün aday adayı ağabeylerimin ortak paydası oldu. Çirkin oyunlar söylemler sahada geziyor, bu oyunları biz samimi olduğumuzda çöp olur gider. Sayın Cumhurbaşkanımız bu göreve hangimizi layık görürse enerjimizi hep beraber yan yana harcamalıyız. Gecemiz hayırlı olsun.”,Dedi.

Hendek İlçe Başkanı Fatih Tazim Gecenin Kapanış Konuşmasında: “Bu gece bütün aday adaylarımızla bir araya geldik. Aday adaylarımızın güzel söylemleri birlik beraberlik vurguları öne çıktı. Biz berabersek kazanırız, birsek önümüzde kazanamayacağımız seçim olmaz.  Hendek Ak Parti teşkilatı olarak ön çalışmalarımızı tamamlayarak Genel Merkezimizin belirlediği adayımızla birlikte çalışmalarımız hız kazanarak. Teşkilatımızın en büyük özelliği saha çalışmalarını sürekli yapması ve bu sayede sahalara hakim olmasıdır. Kadın ve gençlik kollarımız ile seçim olsun olmasın sürekli sahadayız. Toplantımızda öne çıkan birlik beraberlik söylemini sahada da aynı duygularla devam ettirirsek güzeli daha güzel,  kazandığımızı daha rahat kazanmamıza vesile olur. Gecemiz hayırlara vesile olsun. Yerel seçimi Hendek halkımızla beraber 31 Mart akşamı teşkilatımız önünde güzel bir şölenle taçlandırırız inşallah.”, diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184