Ak Parti Hendek Adayları Tanıtıldı

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhur İttifakı’nın Hendek Adaylarını tanıttı.

Ak Parti Hendek Adayları Tanıtıldı


Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adayları Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un katıldığı Aday Tanıtım programı ile tanıtıldı.
Hendek Atatürk Spor salonu bahçesinde düzenlenen Aday tanıtım toplantısına Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Sakarya Milletvekilleri, Ali İhsan Yavuz, Kenan Sofuoğlu, Recep Uncuoğlu, Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, MHP Gurup Başkan Vekili M. Levent Bülbül, Ak Parti 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Adaylar ve Partililer katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, selamlama konuşmasının ardından Aday tanıtım programının hayırlara vesile olmasını temenni ederek sözü Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu’ya verdi.
Allah yar ve yardımcımız olsun

Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu selamlama konuşmasının ardından yaptığı konuşmasında, Cumhur ittifakı aday tanıtım ve projeleri açıklama programımıza hoş geldiniz. Bu güzel kalabalığı burada görünce inşallah diyoruz ki durmak yok yola devam. Hep birlikte ev, ev, hane, hane gezerek adaylarımızı ve projelerimizi anlatmaya, davamızı anlatmaya devam edeceğiz. İnşallah 31 Mart günü akşamı da kutlamayı hep birlikte yapacağız. Allah yar ve yardımız olsun. Bu çıktığımız yolda bize kolaylıklar versin. Hendek’te hizmet bayrağımızı daha da ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalışacağımıza ve bizleri buraya aday gösteren çok değerli büyüklerimize, yine seçecek olan Hendek Halkımıza layık bir Başkanlık yapacağımıza burada söz veriyoruz. Sizleri mahcup etmeyeceğiz ve sizlere mahcup olmayacağız. Allah Yar ve yardımımız olsun dedi.
Adaylarımızın yanındayız

MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, burada başlayan yürüyüş 31 Mart akşamı zafer ile sonuçlanacaktır. Sizlerin buradaki varlığınız, göstermiş olduğunuz destek bizlere güç veriyor. Cumhur ittifakının teşkilatları olarak Adaylarımızın yanındayız. İnanıyoruz ki Genel Başkanlarımız düzeyinde tesis edilmiş olan İttifak hukukunu, İttifak ruhunu Hendek’te yerel manada da yaşatacaksınız diye konuştu.
Aday tanıtım programımız hayırlı olsun

Ak Parti Sakarya İle Başkanı Yunus Tever, selamlama konuşmasının ardından Hendek Belediyesi Cumhur İttifakı Aday tanıtım programı münasebetiyle aranızda bulunmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Böyle bir buluşmada bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli Genel Başkan Vekilimize huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Aday tanıtım toplantımızı öncelikle Hendek’e, Sakarya’mı sonra Ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum diye konuştu.
Hendek ve Sakarya Türkiye’de ilkleri başaracak

Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, bugün bu güzel bayramımıza, bu güzel nişanımıza, bu güzel düğünümüze hoş geldiniz diyor saygılar sunuyorum. Elli yıl evvel atılan tohumlar, dikilen fidanlar bütün engellemelere rağmen bütün zorluklara rağmen, bütün dayatmalara rağmen, kararlı, yiğit Genel Başkanımız ile birlikte bu günlere gelindi. Bugün de nasip olursa 31 Martta bütün zorlamalar, bütün dayatmalar, bütün engellemeler yıkılacak yine Bayrak en yükseğe çekilecektir inşallah. Bir söz var “düşmezsen eğer sevdanın peşine, özün düşman olur kendi özüne” Bizler bu yola sevdalandık. Bu sevda çerçevesinde aşkla, meşkle durmadan bu Bayrağı en yükseğe dikmek için gece gündüz gayret ediyor ve Mevla’nın takdiri ve sizlerin desteği ile inşallah burçlara Bayraklar dikilecektir. Hendek’te ve Sakarya’da Türkiye’de ilkler olacağımıza gayret gösteriyoruz. İşte Hendek, işte heyecan, işte aşk, işte meşk, işte enerji, işte hareket işte gönül birliği, beraberlik, dostluk, kardeşlik, gayret diyerek toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum diye konuştu.
Her seçim bir güven oylamasıdır

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammet Levent Bülbül, Cumhur İttifakı'nın birliktelik ruhuyla Türkiye'nin 21. yüzyılda lider ülke Türkiye olması hedefi doğrultusunda katkı sağlayan destek veren, madden manen yanında olanlara teşekkürlerini iletti.

Belediye seçimleriyle beka meselesinin çok bağlantılı olduğunu aktaran Bülbül, her seçim bir güven oylamasıdır. Bugün belediye seçimleri vasıtasıyla surda bir gedik açarsak, bunun üzerinden nasıl yürünür hesabı güdülüyor. Türkiye'de bir beka meselesinin bir sıkıntının olduğunu anlamak için illa PKK ile işbirlikçi uzantı olan HDP'nin Eş Başkanının 'Kürdistan' lafını kullanarak, burada biz kazanacağız, Batı'da da Ak Parti'ye, MHP'ye kaybettireceğiz' demesi mi gerekiyor? Mesele açık, tezgâh ortada diye konuştu.
FETÖ ile mücadelemiz devam edecek

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hem Türkiye'nin, hem Sakarya'nın, hem de Hendek'in çok büyük ilkler, yenilikler ve güzellikler yaşadığını ifade etti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile birlikte sistem değişikliğinin gerçekleştirildiğini belirten Yavuz, badirelerin, krizlerin ve kaosların kaynağını ortadan kaldırdıklarını aktardı.

Zillet İttifakı'nın partilerinin Türkiye'yi yeniden o krizli kaoslu günlere döndürmeye çalıştığını dile getiren Yavuz, iki parti yan yana geldi Cumhur ittifakını teşekkül ettirdi. İnşallah sizlerin desteğiyle bu bereketli ittifak yol almaya devam edecek ve tekerleğin tümsekte kalmasını önlemiş olacağız. Yeniden o eski krizli kaoslu günlere dönmenin yollarını kapatmış olacağız. FETÖ ile mücadelemiz devam edecek. PKK'nın belini kırdık hepten inşallah kurutmuş olacağız diye konuştu.
Milletin iradesinden başka hiçbir irade geçerli değildir

Hendek Cumhur İttifakı Hendek Aday Tanıtım programında konuşan Kurtulmuş, Türkiye'nin son 6 yıllık süre içerisinde çok vahim olaylarla karşı karşıya kaldığını söyledi.

Biz siyasi geleneğinin gereği bu memlekette aldığımız siyasi terbiye ve yolumuz gereği her şeyden önemli olarak sandığı görürüz diyen Kurtulmuş, Milletin iradesinden başka hiçbir irade bizin için geçerli değildir. Sandık ne diyorsa başımızın üstüne, sandıktan çıkan sonuca rıza gösteririz dedi.

Türkiye'de demokrasiyi savunduklarını vurgulayan Kurtulmuş, sandıktan çıkana saygı duyduklarını ancak milleti uyarmanın vazifeleri olduğunu kaydetti.
Niye beka meselesi var

Bakın buradan açık söylüyorum, yeminle söyleyeyim isterseniz. Eğer her birisi Türkiye'nin bekasını tehdit eden bu olayların içerisinde bazı siyasetçiler olmasın vallahi billahi de biz bekadan bahsetmeyiz. Birkaç örnek vereyim, 'Zulüm 1453'te yazısını duvarlara yazıp İstanbul'un Taksim Meydan’ında ecdada meydan okuyan o güruha desteği veren kimdi? Siyasetçiler var mıydı destek veren? CHP'nin milletvekilleri o günlerde meydanlara gidip destek verdiler mi? 28 Mayıs en üst noktası, tarih vererek, kayıttan söylüyorum. 4 Haziran CHP'nin Grup Toplantısı'nda Sayın Genel Başkanları diyor ki 'Gezi Parkı eylemlerinde Türkiye'nin özgürlüğü için mücadele eden genç evlatlarımızın gözlerinden öpüyorum' diyor. Bunu ben söylemiyorum.

Kurtulmuş, Kobani olayları için halkı sokağa çıkartan, sokağa davet eden terörün gölgesindeki parti değil mi? diye sorarak, ayrıca Hendek olaylarının bir şekilde arkasında duran, her vesileyle terör gruplarını Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde savunan dağın gölgesindeki bu siyasetçiler değil mi? Siz böyle davranmayın, biz de bekadan bahsetmeyelim. Bizim için asıl olan sandıktır. Diyoruz ki milletimiz nasıl bu 6 tane önemli olayda milli iradenin yanında durduysa, istiklalinin ve istikbalinin yanında durduysa Allah'ın izniyle bu seçimlerde de sandıklarda Cumhur İttifakı'nın karşısındaki ittifaka geçit, yol, oy vermeyecek ve onları seçmeyecektir şeklinde konuştu.
Dört tane ortak cümle kullanamazlar

Karşılarında da bir ittifakının olduğunu anımsatan Kurtulmuş, CHP, HDP, İP, SP. Dört tane parti yan yana gelmiş. Bu partilerin bırakın sıradan seçmenini yöneticilerine deseniz ki alın şurası masa, elinize de birer kâğıt verdik, Türkiye ile ilgili ortak 4 cümle söyleyin' deseniz, vallahi de billahi de 4 tane ortak cümle kullanamazlar. Hayatı boyunca CHP zihniyetiyle mücadelesini ömrüne adamış olan Erbakan Hoca'nın devamı olduğu iddiasındaki insanlar nasıl olacak da CHP'ye oy verecek. Hayatı boyunca milliyetçi fikirler içerisinde olduğunu iddia eden İP'ye oy veren kardeşlerimiz nasıl olacak da HDP'ye oy verecek. Nasıl olacak da CHP'nin kemalist, Atatürkçü, vatansever seçmeni ayrılıkçı olan bir HDP'ye oy verecek. Lafa gelince diyorlar ki, biz İP ile CHP olarak beraber iş yapıyoruz, ortaklık yapıyoruz. Külahımıza anlatın, her şey çok açık diye konuştu.
Adaylar tanıtıldı

Milletin sandıklara sahip çıktığını ve çıkacağını belirten Kurtulmuş, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi. Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu ve Meclis Üyesi Adayları sahneye çağrılıp tanıtılıp toplu fotoğraf çekildi.
Ak Parti Hendek Kadın Kollar tarafından Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'a çiçek takdim edilmesinin ardından program sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2019, 13:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
SERCAN BAŞKAN
SERCAN BAŞKAN - 5 yıl Önce

türkiye ile ilgili ortak 4 cümle. soğan patates tanzim kuyruğu. partili cumhurbaşkanı. suriyelileri istemiyoruz. poşet 0,25krş.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184