AK PARTİ HENDEK DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı, Kasım ayı ilçe danışma meclis toplantısını gerçekleştirdi.

  AK PARTİ HENDEK DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI


Dar kapsamlı olarak gerçekleştirilen toplantıya ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri, belediye Meclis üyeleri ve mahalle Başkan'ları katıldı. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU "Ülkemizin etrafı dört bir yandan düşmanlar tarafından sarılı sözü kurtuluş savaşından bu yana hiç bu kadar içini doldurmamıştı.

Ancak ne mutlu bize ki bizler böyle bir davanın mensubu olarak, büyük bir liderin ardında bu mücadeleyi vermekteyiz. Ülkemize içeriden taşeron örgütler ile dışarıdan da çeşitli ekonomik enstrümanlar kullanarak operasyon yapma gayreti içerisinde olan üst akıl, bizleri yıldırtmaya kazanımlarımızdan vaz geçirmeye çalışıyor. Yılmadan, kazanımlarımızdan vazgeçmeden bu mücadelemize devam edeceğiz.

Bizler üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz.  Bizler partimize ve liderimize yakışır bir şekilde makamlarımızı layıkı ile temsil etmemin gayreti içerisinde olacağız. İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın'  ilkesini şiar edinerek, tek amacımız ve temennimiz bu aziz hemşerilerimizin memnuniyeti ve Turkiye Cumhuriyetimizin kurum ve kuruluşlarından hak ettikleri hizmeti layıkıyla alabilmelerinin takipçisi olmaktır.

Resmi veya sivil işini adam gibi yapmayan, görevini kötüye kullanan, görevi dışındaki konularla meşgul olup işinin hakkını vermeyen ve suç işleyen herkes yaptığının karşılığını görmelidir." diyerek sözlerini noktaladı. Toplantı partililer ile yapılan samimi sohbetin ardından sona erdi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2016, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184