AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI.

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı Rasim Paşa Kültür Merkezi'nde yapıldı.

AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI.


Toplantıya Ak Parti Genel Başkan yardımcısı İnsan hakları komisyon başkanı  Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkan vekili Şenay Sakal , Anakademe Kadın ve gençlik kolları yönetimleri   Mahalle Başkanları  meclis üyeleri ve partililer katıldılar  .

Divan heyeti , Ali Kemal Sofu , Emine Tosun , Muhammet Erci , Adem Öz

İlçe Başkanı Sofu ve Genel Başkan yardımcısı Ayhan Sefer Üstün konuşma yaptılar .

Hedef yeniden tek başına iktidar

    İlçe Başkanı Sofu   “Hendeğin değeri 25. dönem milletvekili Sayın Ali İncinin listede olmaması hepimizi üzdü . Vekilimizin dediği gibi "Takdir bütüklerimizindir  ve siyaset uzun soluklu bir yoldur " şimdi yeniden bir secim dönemine girdik , var gücümüzde Hendeğimizin daha fazla oy alması için çalışacağız .Dünya yanıbaşımızda yeniden şekilleniyor. Ancak Güc lü bir iktidarla bu şekillenmede bölgemizde söz sahibi olabiliriz , bunun yoluda tek başına AK parti ile mümkün. Sayın Ayhan Sefer Üstün’ün Genel Başkan Yardımcılığı olması  bizleri  mutlu etti. Kendisini  başarılar diliyorum .

Ayhan Sefer Üstün " 3 dönem vekillikten sonra sakaryaya dönüp ailemle cevremle okuyamadığım kitaplarımla daha cok vakit gecireceğim derken 7 haziran secimlerinde  kazaya uğradık . Milletimiz koalisyon kurun dedi . Hatırlayın Sayın Devlet Bahceli secim konuşmasında "koalisyon yapmıyoruz en erker secim ne zamansa ozaman secim olsun " dedi . Heralde kızgınlıkla söyledi dedik. Sonraki süreci hatırlarsınız CHP şartlı koalisyon yani yaptığımız bircok reformu iptal edersek  ozaman koalisyon kurarlarmış  eski Türkiye hayali devam ediyor . MHP istemem istemem deyip duruyor . Yetki Ak Partiden cıktı Anayasa gereği her partinin katılımıyla bir secim hükümeti kurulması gerekiyordu MHP buna bile karşı cıktı . Maksat belli olmuştu AK Parti Hdp ile koalisyon kuruyor yaygarası yapıp oy simsarlığı yapacaktılar. Bu kücük hesaplarla halkı kandırırız derken Türkeş "Hayır  Bu parti değil devlet meselesidir " deyip sayın bahcelinin oyununu bozdu .

Koalisyon kurmak için 2 ay zaman harcandı . Koalisyonların kurulumu bile bu kadar zahmetli iken işleyişi bir okadar daha zor . 90 li yılları hatırlayın sıfır büyüme 10 yıl yerimizde saydık durduk . %41 oy alıp iktidar olamıyorsunuz . İtalyada koalisyonlardan sıkıntı  cekince anayasasını değiştirip % 40 ın üstüde oy alan 1. parti tek başına hükümettir deyip bu sorunu cözdü.

4 Ekim Pazar günü cok önemli Başbakanımız secim beyannamesini acıklayacak . Mutlaka izleyin . Bu beyannamede 15 e yakın madde var. Bu maddeler vatandaşımızı 1 e bir etkileyecek maddeler olacak. " dedi      Proğram sonrası Hatıra fotoğrafı cekildiler .

Çeşitli ziyaretler yaptı

Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün Hendek gençlik ile buluştu daha sonra Hendekte ceşitli ziyaretlerde bulundu .

Ayhan Sefer Üstün Paşaköy mahalle muhtarı ve mahalle temsilcisinin davetine katıldı . Davete Ankaradan gelen Millet vekili Ali İnci Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu  da katıldılar .

 



 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2015, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184