AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI NİSAN AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPTI

Divan üyeleri, Divan Başkanı İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, üyeleri Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları Bedia Yılkın ve Fadıl Fide, Yönetim Kurulu üyesi Adem Öz ve Meclis üyesi Şenay Sakal oldu.

AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI NİSAN AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPTI


Ana kademe, Kadın Kolları Yönetimi, Gençlik Kolları Yönetimi ve Mahalle Başkanlarının katıldığı toplantının ağırlık konusu 24 Haziranda yapılacak olan seçimler ve Ak Parti Sakarya Milletvekili Aday Adaylarının kendilerini tanıtarak 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan Temayülde destek istemeleri oldu.

Toplantının açılışında konuşan İlçe Başkanı Sofu" Her ay yaptığımız danışma meclisi toplantımız bu ay biraz daha farklı olacak. Erken seçim dolayısıyla şu ana kadar 70 civarında aday adayımız var. Bizler bu göreve talip olan aday adaylarımızı dinleyerek onları tanımaya çalışacağız ve temayülde bize göre en iyi 7 ismi seçeceğiz. Bu nedenle danışma meclisimizi ağırlıkta olarak aday adaylarımızı tanımaya ayıracağız. Bu yolda aday adaylığını açıklayan herkese başarılar diliyor, Ülkemiz ve Sakarya' mız için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 

Hendek ilçe Teşkilatının Danışma Meclisi ve gündüz konukları AK Parti Milletvekili aday adayları Semiha Bafralıoğlu, Bilgehan Doğru, Halime Yeni, Selçuk Yaşar, Mustafa Tuncer,  Mahmut Tandoğan, Resul Dalkıran, Ali Ateş, Lütfü Bayraktar, Mustafa Ak, Nuray Sağıroğlu, Ekrem Duran, Ayşe Özkul Erdem, İmdat Ersoy, Osman Çelik, Murat Bayrak, Gürcan Doğan  oldu. Temayül yoklamasından önce milletvekili aday adayları İlçe toplantısına konuk olarak kendilerini tanıttılar, Sakarya için düşüncelerini anlattılar.





Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184