Ak Parti Hendek ilçe teşkilatı Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Partililerle bir araya geldi.

Ak Parti Hendek ilçe teşkilatı Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor


Geceye Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Kadın Kolları Başkanı Bediha Yılkın, Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide, Eski Ak Parti gönüllüleri ve Partililer yoğun katılım gösterdi.

 



Gece de açılış konuşmasını yapan Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, zaman birliktelik zamanıdır, zaman birlikte hareket etme ve sonuca ulaşma zamanıdır. Bizler bu göreve gönderilmiş bulunmaktayız. Bizlerden önce sizler bulunmaktaydınız, bizlerden sonrada genç arkadaşlarımız bu görevi üstlenecekler. Aramızda herhangi bir problem olmadığını göstererek çalışmalarımızı tamamlayıp en güzel sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum. Katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum dedi.

Boynuz Kulağı Geçsin diyoruz

Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, bu gece Partimizin kurulduğu günden bu güne kadar çeşitli görevlerde bulunan siz çok değerli büyüklerimiz arkadaşlarımızı buraya davet ettik. Geldiniz hepinize teşekkür ediyoruz, gecemiz hayırlara vesile olsun inşallah. Burada 31 Mart seçimlerinin startını da tekrardan vermiş oluyoruz. Bu seçim Allah’ın izni ile Türkiye’nin seçimi. Bu seçim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi. Bu secim MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçelinin seçimi, İnşallah yine Ak Parti Teşkilatı tüm seçimlerde olduğu gibi alnının akı ile boynu dik bir şekilde çıkacaktır. Bizler siyasetle çok küçük yaşlarda tanıştık. Ali İnci Başkanımız meşhur o kazanamadığımız seçim ‘’kaybetmek yok’’ kazanamadığım o dediği seçimde Refah Partisi İlçe Başkanı iken bizlerde Milli Gençlik Vakfı İlçe Başkan yardımcısı idik, kendisini Belediye Başkanı yaptık. Bir seferle yetinmedik dört sefer yaptık. Hendek’imiz gerçekten Ali Başkanımız ile çağ atladı bu günlere geldi, ama bizlerde onun yanında yetiştik, ondan çok şeyler öğrendik. Devamında İrfan Başkanımızdan da çok şeyler öğrendik. Allaha şükür bu kadar tecrübe ile bu görev bize verildi, inşallah bizde artık boynuz kulağı geçsin diyoruz şeklinde konuşunca salondan büyük alkış aldı.

Daha Sonra söz alan Ali İnci yapmış olduğu konuşmada Ekrem Yücenin bir Hendekli olduğunu, beraber geçmişte büyük hizmetlere imza attığını anlattı.

Gecede son olarak konuşma yapan Ekrem Yüce, Eşinin Hendek Hacıkışla Köyünden olduğunu, Hendek için hep birlikte çalışıp projelerimizi faaliyetlerimizi devam ettireceğiz desteklerinizi bekliyoruz ifadelerini kullandı.




Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2019, 13:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
BASPINARLI
BASPINARLI - 5 yıl Önce

secim zamanı halkı selamlayanlar secimden sonra ne kadar selamlar görecez

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184